Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    #32917
    A BMS a MOSTANI gépekre kezdi fejleszteni DX11 vagy esetleg DX12 alá az új engine-t, mert a mostani engine-el a mostani gépeken gondok vannak. Balu meg azt mondta, hogy a DCS-el most semmi gond nincs, majd öt év múlva lesz gond, és most csak előre dolgoznak. Tényleg nem érted mi a különbség?

    Az adósságspirált nem én mondtam, hanem Nick. Azt mondta szó szerint, hogy e.a. nélkül fenntarthatatlan a cég működése. Az e.a pedig nem más, mint előre eladni a cuccot, azt ígérve, hogy majd valamikor befejezik. Csak nem igazán haladnak a Hornet "törlesztéssel", közben meg már itt az újabb. Szerinted készen lesz a Hornet mielőtt e.a.-ban kijön a Hordozós modul is?

    Nekem VR alatt van bajom a DCS-el. Wags is VR alatt mondta, hogy kell nekik a Vulkan. Captoglove-osok is VR alá akarták betenni a kesztűjüket. ED a VR teljesítmény optimalizációt csinálja már régóta, de egyenlőre nem is működik rendesen (azóta beszélnek megint Vulkanról sokat, mióta a nagy VR gyorsulás befulladt). Attól mert TE nem használod a VR-t, azt ugye még megengeded, hogy másnak gondja legyen vele?

    A térkép probléma az mindenkit érint, VR-től függetlenül is. Azért kell 1080Ti, 250GB-os SSD meg 32GB Ram, mert ilyen a térkép. Ha ED-nek pénz kell, akkor kénytelen gyengébb gépeken is jól futó programot csinálni. AZ A PROBLÉMA hogy olyan gép kell alá, amilyen most kell. Főleg ha lesz dinamikus hadjárat, meg 20 gépes hordozó fedélzet.

    A kamovval nem én hisztizek, ki akadtatok ki rajta, hogy én ezt mégis hogy gondolom Mintha nekem ahhoz kellene igazodnom, amit Te meg Balu jónak lát. Jó vicc.