Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Caterpillar
    #32913
    Először:
    Azt egyébként is honnan tudnák, hogy milyen videokártya specifikációk, driverek és API-k lesznek 2025-ben, milyen VR sosakok lesznek, mekkroa felbontással, mennyien hasznának kesztyűt és más kiegészítőt, és milyen lesz az átlag PC konfig? Mégis mit fejlesztenek, ha most minden jó?


    Majd:
    BMS-nek is jelenleg a legnagyobb akadálya a térkép, a térkép mesh nagyon kevés poligonnal qrva sok draw callback-ot küld a GPU felé, ami elviszi a számolási teljesítmény nagy részét, és ez nagyon behatárolja, hogy mennyire részletes térképet enged. Ezért készül hozzá is új grafikai engine, valszeg az is pár év még.


    Az egyiknek szabad mert BMS a másik meg csak ne akarjon új Engine-t mert te jobban tudod hogy csőd közelében vannak és adósságspirál? Oooookééé


    Ésaztán:
    Megvettem, majd vásárlásom után pár hónappal jöttek azzal, hogy engine-t váltottunk, ez a BS1 kuka, vedd meg megint.


    A BS1 2008 december elején jött ki, a BS2 pedig 2011 novemberében.
    Ha valakinek megvolt a BS1 nyilván kedvezménnyel vehetett upgrade-et, mint ahogy akinek BS2-van az majd ugyan így kedvezménnyel veheti a BS3-at...

    Bedobhatod a morális atombombát, de egy 11 éves játék 8 évvel ezelőtti update-je miatt (szó szerint) hisztizel, mint egy 6 éves kislány, hogy akkor sem eszem meg a karfiolt. Lelked rajta, nem tartanak pisztolyt a fejedhez.
    (Most arról ne is beszéljünk, hogy a BS3-nak lesz free verziója amit minden BS2 tulaj default megkap -> a grafikai upgrade, meg lesz a fizetős -> új funkciókkal amit nem kötelező megvenni)


    A teljesítményről:
    ...4K-ban 80 fps-el futtatja a DCS-t...

    Tehát, túl sokat eszik a DCS engine, igaz 4k-ban 80fps, de nem jó a teljesítmény... Oké :D

    Igen VR alatt nagyon rossz az optimalizálás / nincs, lesz Vulkan majd egyszer valamikor, mert a VR egyértelműen az új irány, ellenben amikor az EDGE készült VR nem is létezett, tulképp VR 3 éve sem létezett... A VR mint olyan részesedése _szerintem_ amellett hogy nő, borzasztó alacsony még a monitorokhoz képest, DCS alatt is...