Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Capt Baloo
    Na akkor sorban:

Il-2:
    Persze, de a core (repmodell, grafika stb.) ott sem fejlődött többet (legalábbis az 1946-ig, utána én már nem használtam) mint DCS a BS1 meg a 2.5 között, sőt. Ott kaptál tucatszám új repülőt az új játékkal, lévén egy típusnak az alverziói is ki voltak dolgozva szépen, de részletességben viszont azért közelében sem volt a DCS-nek. Kb egy mai vártündér szintet tudott, még ha az akkor HC szimnek is számított. DCS-ben viszont a nagy updatekért nem kérnek pénzt, mondhatni a komplett új játék itt jön ingyen, a modulokat kell csak megvenned, aztán azokat is hozzápofozzák olykor a színvonalhoz. Nagy ritkán kérnek pénzt is ezért, bár amióta a DCS kint van (2011) ez az első, hogy ugyan azért a típusért ismét lehet fizetni.

Másik:
    Ezt a DCS gépigény legendát elengedhetnétek. Itt (meg nem csak itt) "páran" megjelenés óta használjuk a DCS-t heti/havi szinten és nincs ilyen gondunk vele. Én 2009-ben vettem egy gépet, I7-860, 8 giga ram, Radeon 5850. Ebbe vettem egy ssd-t, meg amikor az 1.5 kijött és az 5850 kevés lett egy R9 280X-et használtan, 50 pénzért és ezzel játszottam 2017 végéig, az 8 darab kerek év. Nem volt ez csúcs vas sosem, középkat. tetejét, felső kat. alját képviselte valahol amikor vettem, és egy olcsó vga upgraddel tökéletesen elég volt. Senakin a földön guruláskor volt, hogy csak 25 fps-t tudott, és kabintükröket be kellett hajtani, de azon kívül a 40+ fps mikrolag nélkül ment. Egyszer volt olyan bug, amikor a kikrepekhez berendeztük Mozdok repterét, hogy a 21-esben ott már volt némi mikrorángás, de kiszedtük a plusz díszletet és kész. A 2.5-höz vettem új konfigot tavaly, ugyan oda pozicionálva (közép és felső kategória határán), I7 + 1070ti, ezen max grafikán, magasabb felbontáson megy, átlag 70 fps, és nincs semmiféle mikrolag. De ismerek vagy 20-30 DCS játékost és rajtad meg Tomon kívül senki nem panaszkodik teljesítményre, mikrolagra pedig egyedül te. Vannak nyílt DCS-s meg overall repszimes FB csoportok ott sem sír senki, hogy mikrolaggol 2080RTX-en. Szóval nálatok lesz valami hiba. Amúgy a 2.5 lassan két éve van kint, és annyira "teleszemetelték" hogy most jobban fut mint megjelenéskor, igaz leheletnyi a különbség. Szóval ez a balfék spirál ez egyedül a fejedben létezik csak. Semmivel se eszik a DCS többet vasban, mint mondjuk egy ARMA sorozat.

Én egy szóval nem mondtam, hogy jól működik a cég. Ellenkezőleg. Annyit tettem hozzá, hogy a jelen finanszírozási rendszerben ez nem is fog javulni. Az egyre befejezetlenebb formában kiadott modulok pont emiatt vannak. Csak azt nem érdemes várni, hogy majd egyszer csak jön valaki és a finanszírozás gyökeres átalakítása nélkül glédába vágja a csapatot. Ha meg átalakítják a finanszírozást, nem tudom mi lesz, de az előfizetéses rendszeren kívül nekem más nem jut az eszembe.

Amúgy az IR modellezés pont ilyen generálisan szar volt minden másban is a 4.34-es BMS-ig, azóta az annyival többet tud, hogy az ir raksi nem lát át a felhőn. Persze ez megint teljesen relatív dolog, hogy hát mihez képest szar, ha nincs jobb. A valósághoz nem sok köze van, de itt megint abba a témakörbe ütközünk, hogy az istennek sem tudod elfogadni, hogy ezek a szoftverek otthoni PC játékok, és nem pilótaképzésre meg haditecnikai értekezésre használt szimulátorok. Szórakoztatási céllal készültek, és minket remekül szórakoztat, akkor is, ha tudjuk, hogy irl az AMRAAM-nek sokkal hosszabb lába van és nem fogja úgy zabálni a chaffet, mint ahogy a legutóbbi update óta teszi, vagy hogy egy Maverick-el az életben nem annyi befogni egy célt, hogy 7-8 nm-nél ráhúzod a szálkeresztet az IR képen amúgy 20 mérföldről már világító álló motorú harckocsira. De igen persze, ha raksz be labelt és megpróbálod megkeresni direkt a szembe jövő S-300-at akkor megfogja a 9x feje, mondjuk ennek akkora hatalmas jelentősége van, hogy ha valaki nem forgat róla videót, akkor sosem veszem észre, mert amúgy ki az a hülye, aki erre játszik. (Mondjuk ha az egész be lenne csak hazudva, és valami scriptelt alapokon menne, akkor ezt másik rakétára ráfogást lenne a legegyszerűbb kivenni, sőt benne se lenne.) De amit végkép nem értek, hogy ha ennyire szar, ennyire nem jó semmire, akkor miért nem engeded el a picsába az egészet, és keresel valami olyat, amiben örömödet leled.

UI: Amúgy örülök hogy fejlődik a BMS kinézete, már majdnem elérte a DCS 10 évvel ezelőtti szintjét, örömteli hogy cserébe legalább jól fut :D. Mondjuk mindenki másnál a DCS is, szóval ezt a pontot azért behúzzuk, ha nem gond :D Amúgy képben vagyok a BMS mindenkori állásával, vagyok annyi közös chatben Tommal, hogy ki sem tudnám kerülni a pillanatnyi állapotot. Viszont én nem járok a Flakon topikba fikázni évek óta azt, amit nem is használok. ;)