Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • molnibalage83
    #32899
    Túrót. Nekem is. :)

    Pontosan említettem. A DCS abban a balfék spirálban van, hogy veszel egy gépet hozzá, ami talán elég lenne, de aztán telerakják annyi "szemtéttel" a DCS-t, hogy 3-szor több vas kell neki. Vagy csinálhatsz bármit, mikrolaggol.

    De én ezt már elengedtem. Ha lesz hozzá valaha hadjárat, majd jót videózok vele. Azt meg 1/8-ad sebességen is fel tudom venni és akkor nem diavetítés lesz.

    A Falcon meg fejlődő kinézet mellett igenis gyorsabb lett. Legalábbis nálam. Úgy, hogy nem cseréltem vast... Szóval bocs, de ha egyesek azt mondják, hogy nem beszéljek a DCS-ről, mert nem ismerem, akkor lehetsz te is óvatosabb a BMS-sel.

    Ja, és úgy lett gyorsabb, hogy az időjárás már nem csak grafika, mint a DCS-ban. Ne ezt kapd ki. Egy 4-6 kóderes játékban ez benne van, de a "bechmark" játékban nincs. Mondjuk abban a játékban, ahol egy AIM-9 vagy R-73 lelő egy SAM vagy AAM-et szemből, ott nincs több kérdésem a modellezéssel kapcsolatban. Be van hazudva. Semmi több.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.11.04. 20:14:10