Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Capt Baloo
    #32891
    - Én nem tudom Wags mire panaszkodott, de akkor úgy látszik, két embernek van teljesítményproblémája DCS-vel, Wagsnek meg Neked :P De amúgy megadod magadnak a választ, nyilván azért csinálnak már most új grafikai engine-t, mert évekig tart, és tisztában vannak vele, hogy az, ami most van, az most jó, de 5 év múlva már lehet nem lesz jó, és akkor már késő lesz nekiállni. Persze senki nem mondta hogy tökéletes, hogy ne lehetne jobb, vagy hogy ne lenne fasza egy Vulkanra alapozott grafikai engine, csak ez nem azt jelenti, hogy a mostani szar, vagy hogy az ilyen #énmegmondtamhogynemkellennyirerészletesen dolognak bármi értelme lenne. A DCS egyáltalán nem kér sokat hardwareben ahhoz képest ahogy kinéz. Az a játék, ami egy középkategória teteje-felsőkategória alja kártyával, max. grafikán, wqhd-ben elmegy átlag 70 fps-el, és nem kompetitív fps, arra ne mondjuk már, hogy fel van tolva a gépigénye, mert röhögök. Nyilván VR-ben szemenként 4k, 90 fps-el ma még nem fog menni, de az nem csak a DCS-ben van így. Szóval ha valami abszolút nem problémás a DCS-ben, az a grafikai engine. Persze értem, hogy a Falconban megszoktátok a csillió fps-t, de annak más oka van, nem az hogy annyira faszán írták meg az engine-t :P :P :P

    - De igen, nagyon is. Már abban nem vagyok teljesen biztos, hogy az előfizetéses rendszer garantált megoldás lenne a problémákra, de abban, hogy ha egy szarul működő rendszert úgy akarsz jobbá tenni, hogy nem költesz rá, akkor csak rontani fogsz rajta, abban teljesen. Láttam ilyet éppen elégszer, a kirúgjuk a szarul dolgozó embereket az oda vezet, hogy két hét múlva vagy egy másik csinálja a melót ugyan olyan szarul, csak drágábban, vagy szétdobtuk a csapaton belül, és igazából senki nem csinálja az adott feladatot, mert azoknak is épp elég bajuk. (Ha elhiszem Wagsnak, hogy van aki piaci ár alatt melózik a cégnél az affinitása miatt, akkor lássuk be, ha őt kirúgjuk, nehéz lesz a helyére más valakit találni, aki olcsóbb vagy elhivatottabb lesz.) Legtöbbször kiderül, hogy amúgy nem is emberünk csinálta rosszul a munkáját, de addigra a feladatra már felvettünk két másikat, akik ugyan azt csinálják, csak egyenként drágábban, mint az elvileg szarul dolgozó elődjük :D.

    Amit a top managerről leírtál, na az a tipikus how to b*sszál szét egy valamennyire működő céget rövid időn belül 0-ra. Ismerem jól a receptet, láttam párszor gyakorlatban, több iparágban. A fizetési prémiumokkal meg a juttatásokkal egy ütemben lép le minden motiváció és minden valamire való ember is a cégtől és megy máshová, mert nyilván nem hülye, hogy leadja a céges kocsit, és másnap ugyan azzal a lelkesedéssel dolgozzon. Maradni meg az marad, aki máshova nem kell, okkal. (Általában még megvágja a marketing kiadásokat is, mert nem érti, hogy ha 1 ft befektetésen a ROI 10 ft forgalomnövekedés, akkor ha elveszek fél forintot onnan, akkor a végén még pénzt is buktam, meg market sharet is, de ez mondjuk másik iparágakra vonatkozik.) Bárki aki azt hiszi, hogy a dolgozói juttatások megvágásával eredményt lehet elérni, az odáig nem jutott el fejben, hogy olcsóbban nem fogok jobb minőséget kapni, épp úgy, ahogy az örökmozgót se lehet feltalálni. A sleppet akkor tudod kirúgni, ha már megvan helyette az új struktúra, meg hogy abban ki mikor kezd, hol és mi lesz a dolga, miért felel és kinek. Ha valaki ED-t akarja megreformálni, akkor az első lépésnek biztos, hogy bevételek stabilizálásnak kell lennie, értem ez alatt azt is, hogy legyen több, meg azt is, hogy a minden pénzügyi igazgató álmának számító hektikus bevételekből fedezünk állandó kiadásokat modellt tompítania kell. Ha ez megvan, utána lehet annak nekiállni, hogy akkor részben az itt dolgozókból, részben új emberekből akkor új struktúrára rakjuk a céget, az értelmetlen pénzlocsolást (már ha van) megfogjuk, aki nem teljesít, lecseréljük. Amikor az egyik marha lassan haladó projektről a másikra kell embereket átdobni, hogy valamennyire kiadható állapotba kerüljön marha gyorsan, és ne menjünk csődbe (bár amúgy ez elég túlzó, azért csődközelben szerintem nincsenek), akkor ott nem emberek kirugdosása lesz megoldás.

    A Kamovot tényleg nem értem. Pedig próbálkozom. De egészen konkrétan azt mondod, hogy egyszer már megvetted a Black Shark 1-et, és utána azt újra meg kellett venni Black Shark 2 néven, meg most majd lesz BS 3, az átfogás olyan 11-12 év. Erre mondtam, hogy ja, én meg megvettem az Messert IL-2-höz, FB-hez meg 1946-hoz, mégse merült fel valahogy, hogy tök ugyan azt a gépet adják el nekem. Csak ott nem gépenként áraztak, hanem játékonként. Meg azt mondod, hogy az FC3 gépeit 4x adták el, ami tény, csak hát 16 év alatt és nagyon nem ugyan azon a színvonalon, így ez kb. olyan, mint arra panaszkodni, hogy 4x vettem meg a windowst, mert volt a 3.1, a 95, az XP meg a 7. De amúgy ha nyakra-főre leosztva érdemi költséget jelentene, érteném, de ugye pár HSZ-el ezelőtt számoltam ki, hogy ha mindent felfelé kerekítünk (nagyon), akkor egy 80-90%-ban fullos DCS account havi 1500 forintba került az elmúlt 8 évben, a Kamov ebből havi egy túró rudi árát emésztette fel. Nem az óriás, csak a sima. Hát ha ez bármikor, bármennyi, akkor jó, de szerintem röhejesen olcsó.