Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Ez a legnagyobb mellébeszélés, hogy az FC3-ért negyedszerre fizetsz. Persze ha úgy számolod, hogy ezeket a gépeket megvetted a LockOnhoz, egyszer mint Flaming Cliffs, egyszer mint FC2 és aztán most FC3-ként a DCS-hez, akkor kijön a 4, csak ez attól még nagyon, de nagyon nem ugyan az a termék. Ez pontosan ugyan az, mintha azt magyaráznád, hogy 4x vetették meg veled ugyan azt, mert megvetted a Battlefield 1-et, 2-őt, 3-at, 4-et is. Esetleg kérd el ingyen a Tomcat modult, egyszer már megvetted a Fleet Defendert.
Emlékeztetőül: Lock Onban ezt vetted meg, Most meg ezért fizetsz, ha akarsz.
Szóval ne mondjuk már, hogy négyszer veszed meg ugyan azt, mert marhára nem igaz. Én amúgy megvettem a Lock Ont 2004-ben, meg az FC3-at 2013-ban. Utóbbihoz azóta kaptam új kabinokat, törésmodellt, flight modelleket, egy J-11-et ingyen. Ja meg amúgy elszaladt 16 év.
Kamov: kijött a DCS:BS1 2008-ban. Megvetted 50 dollárért max., de inkább 4-5000 forintért a Tescoban. Eltelt 3 év, kijött a Black Shark 2, már az A-10-el is kompatibilis DCS keretben, amit aztán bővítgetnek a mai napig. Ehhez megvehetted (ha akartad) teljes áron a helit 0-ról, de ha volt BS1-ed, akkor kaptál kedvezményt, ha meg vártál akcióig, akkor hozzájutottál 12 dollárért, mert adták azt annyiért is. Ha meg nem akartad, a BS1 működött tovább, csak szörnyű példátlan tudom, 3 évvel a kiadás után már nem támogatták tovább azt a verziót. Azóta eltelt 8 év, most kapsz ingyen egy fullos grafikai kifaszázást, és ha a plusz funkciókat is akarod, akkor azért már fizetni kell. Nem igazán látom a problémát. El kéne engedni ezt a 2008-ban én már kifizettem egy repülőgéptípust egy akkori szinten lévő környezetben, akkor minek fizessem ki újra ugyan azt vonalat, mert teljesen fals, és amúgy is példátlan. Megvettem a Messert a sima IL-2-vel, attól még 2 évvel később a Fogotten Battles-el újra megvehettem, aztán még 3 év múlva az 1946-al is. Mégsem rinyált senki, hogy 3x adták el ugyan azt, pedig nem 16 év telt el, hanem 5.
Aztán a másik dolog amit nem értek az a gépigény miatti rinyálás, meg hogy mi ez az én megmondtam. A DCS 1080-ban gyönyörűen elkaristol egy 1060-as kártyán, ami ugye középkategória. Egy 1070ti-vel átlag 70 fps-em van, kvázi maxra húzott grafikán 2560*1440-ben, ami még mindig nem 1080ti, 2 napja volt 2 éves kártya, szóval nem értem ki mit mondott meg, de nem látom az egekbe tolt gépigényt sehol, meg azt sem, hogy bármi gond lenne a játszhatósággal. Blue Flagen 64 gép lövi egymást meg a földet egyszerre, alig lehet beférni, mégse volt semmi gond az fps-el. Amikor Hunafban írtunk ki pvp missiont, és konkrétan 1200 földi egység volt lepakolva, ami felett ment egymás gyakása, plusz dolgozott a légvédelem, meg konkrétan lángolt Krasnodar városa, akkor is bőven megvolt 40 fps. Szóval ezek a teljesítményproblémák, ezek elég fiktívek.
Hornet miatt meg verem is az asztalt, meg nyilván az EA modell támogatásáról leszoktam mivel másfél év után még mindig nincs TWS, de ettől még azt be kell látni, hogy alapból az üzleti modellel van probléma, és ez így egy kényszerpálya. Persze, marhára idegesít, hogy ennyire nem halad a cucc, de még el is vesznek embert, hogy a Falcont ki tudják adni, de azt azért az első 3 nap hőbörgés után be kell látni, hogy a pénzügyi realitások adják a kereteket. Ezen javíthatna az előfizetéses rendszer. Ha a világon bármilyen projekten javítani akarsz, akkor abba előbb kell beönteni a pénzt, és utána jöhet a racionalizálás, meg az átszervezés. Ez az előbb kirugdosunk embereket, meg elveszünk forrásokat innen onnan, hátha jobb lesz, ez még soha sehol nem jött be, így csak rontani lehet a rendszeren. Eleve egy ilyen mozzanatnak úgy kellene kezdődnie, hogy felveszünk egy új top managert, aki átnézi a folyamatokat, aztán jópár hónap tervezés és a részletek megismerése után elkezdi a gyomlálást. Csak ugye ilyen ember rögtön nagyon sokba kerül.
Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2019.11.04. 16:32:33