Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Hát ha kiadnának egy 9.12-est modul szinten, arról elég hamar lenne első kézből származó infónk itthon, hogy mennyire reális :) Ahogyan volt az Albáról is, meg a 21-esről is kb. patchről patchre, hogy mennyire van rendben. (Utóbbiról pár napja pont a nyílt 21-es magyar fb csopiban volt értekezés amúgy.) A Mi-8-at irl fedmérnök is repüli nálunk, és nem panaszkodott, hogy bármi gondja lenne vele.
Lehet/nem lehet téma:
A Razbam közben csinálja a 23-ast (meg 21-ből is a Bis75AP-van, szóval a 70-es 80-as évek bőven képviselve van azért), ráadásul egy félig MLD-síthető MLA verziót (SPO-15 +, R-73 -), onnan a 9.12-es Fulcrum meg nem akkora ugrás már, főleg mai szemmel. Szóval nem lennék meglepve, ha ez a Putin elvtárs nem engedi szöveg egészen nagy százalékig csak a jóleső kifogás lenne. Főleg, hogy fm-et kapott rendeset már az FC3-as 29-es. Elég érdekes sztori ez a nem lehet modellezni korszerű vadászgépet, kivéve FC3 szinten, de a flight modellt azt megcsinálhatjátok a korai 29-esnek rendesen, meg SPO-15-öt tartalmazó 23-ast teljes avionikával, de 29 egyben, hohó, irány a gulág. Valahogy nem érzem ezt így konzekvensnek... Valószínűbbnek tartom, hogy olyan pénzt kérnek a licenszért, amit nem akaródzik nekik kifizetni.
Abban a PAK FA-ban azt szeretem, hogy igazából tényleg tök jól másolja a valóságot :D. Mindig 2 év múlva már pont kész lesz, és nagyon-nagyon jó lesz, forever repeat.
Ami meg a fizetés részét illeti, értem én, hogy ugyan azt a típust veszed meg mégegyszer, de ezen az alapon akkor már az F-14 Fleet Defenderrel megvettem a Tomcatet (perszehogy), akkor nem veszem meg mégegyszer ugyan azt. Meg a LockOn 1.02-vel megvett 29-est is hasonlítsd össze a maival, és akkor mondd, hogy ugyan az. Vagy megvettem az XP Windowst akkor nehogy már fizetnem kelljen a W10-ért. A Black Shark 2 2011-ben jelent meg. Azóta kapott a DCS kettő in-general updatet (1.2-1.5-2.5), új grafikai motort, egy rakás új földi cuccot, célpontot, a mission editorra rá se lehet ismerni stbstbstb., és ez így ingyen volt. Érted, megvetted akkor mondjuk 50 dollárért, az akkori áfolyamon volt úgy 10 000 ft, és használod 8 éve. Az évi 1250 pénz, egy olcsóbb menü a mekiben. Értem én az elvet, de ez innentől marhára a "your argument is invalid" kategória. Az Activision/Infinity Wardtól miért nem várja el senki, hogy ingyen adja a mostani COD-ot, ha már megvettem az MW1-et? Vagy a remastered verziót miért nem adták ingyen? Battlefieldért 4-ért miért kell fizetni, ha már a 3-at megvettem? Ugyan az a csőpályás romantikus lövöldözős, némelyikben még a karakterek is stimmelnek :D Ha az nem szúrja senki szemét, akkor az miért, hogy a BS2 után a BS3 is pénzbe kerül. Azt azért észre kéne venni, hogy az az üzleti modell, amit ez az 'elv' feltételez, hogy egy AAA játék átlag árába kerülő modult egyszer kelljen megvenni az életben, és onnantól az forver meglegyen, támogatva, fejlődő környzetben, kor szintjére felpimpelt grafikával, ez nem létezik, ilyen nincs. Amit megvettél, azt használhatod forever, még csak nem is abban az állapotában, amilyen a kiadáskor volt, hanem sokkal jobban, nem kötelező frissíteni a DCS-t, illetve fent lehet hagyni egy old verziót is. De ne legyen már elvárás, hogy ha egyszer megvettél valamit 2011-ben, az majd 2020-ban ingyen legyen feltuningolva, mert egyszer már adtál érte egy 10-est, és hát az elv. Sok mindennel lehet amúgy ED-t baszogatni, van néhány kifejezetten k*rva idegesítő szokásuk, de szerintem az árazással pont nem lenne érdemes. Magam részéről elköltöttem DCS-re 2011 óta kb. kerek 500 dollárt (és egy kezemen meg tudom számolni mi nincs meg), az mai árfolyamon 150 000 forint (valójában ugye bőven-bőven nincs annyi, mert a modulok többségét nem 290-es árfolyamnál vettem). 8 év alatt az évi 18 750 ft, havi cirka 1500 jmf. A Spotify előfizetésem drágább. Egy konditermi napijegy drágább. Egy éttermi ebédnél borravalóra többet hagyok ott. Most ha valami átlagban havi 1-2000 forintba kerül, akkor milyen elvekről beszélgetünk mégis már. És az a legszebb, hogy még ennyibe se kerül tényleg, mindenhol felfelé kerekítgettem, és ez az összes modul ára kb. mindennel együtt. Ha rajtam múlna, réges rég lenne egy havi 5-10 dolláros előfizetés a modulok árán felül, cserébe lennének rendesen kinéző, ir-t maszkoló felhők, meg normális éjszakai fények, meg dinamikus hadjárat, meg rendesen lenne modellezve az IR spektrum, meg nem lenne tele 100 éves bugokkal, és még mindig havi 5000 forint alatt vagyunk. A világ legolcsóbb hobbija...
Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2019.11.04. 01:00:29