Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • molnibalage83
    #32723
    Az interjú egyik felénél tapsikolnék az örömtől a másiknál meg vakarom a fejem, hogy "ez most hogyan gondolják...?"

    Csinálnak végre úgy tűnik egy dinamikus hadjáratot úgy egész jónak hallatszó szinten...
    ...majd közlik, hogy játékosnak / 3rd partynak kell is összerakni nagyrészt...? Ha jól értem Hát, ezzel aztán nagyon beljebb vagyunk, továbbra is másnak kell dolgoznia az élményért. Nem one click a történet és nem a core DCS része, ami mellé a modul azért kell, hogy eldöntsed mivel akarsz repülni. Ha az összerakás mondjuk annyi, hogy fő területeket jelölsz ki a földi egységnek, meg egységszámot, ratio és használható repterek és flotta nagyság, tehát egy konfigurátor és autogen, akkor még ok. De az neked kell kézzel minednt kirakni, akkor jaj...

    A generális AG AI javításnál fontosabb az, hogy a játék egy szeletének, a szelete, a CV deck crew jobb legyen? Ezt sem tudom elfogadni. Az alap DCS modul, a környezet modellezése, fejlesztése és bugtalanítása kéne lennie az első prioritásnak. Lásd a videóban említett éjszakai fények, amik a videó szerint 2 éve (!) nem jók. Az mondják 50% dolgozik ezen most. Csak akkor nem értem, hogy alapvető dolgok hogyan nincsenek javítva több év után sem. Fények, közelségi gyújtó, normális IR és radar kódnak nyoma sincs.

    Szóval most nem tudom, hogy akkor ez a szokásos mondjuk nagyot és aztán semmi sem lesz belőle, vagy az, hogy mondunk nagyon, megvalósul a fele és az is bugosan 3 év múlva. Igen, a keserűség szól belőlem részben.

    De ne legyen igazam. Bár az nem világos, hogy pl. a számomra érdektelen Normaniánál miről paroláznak, amikor kvázi nincs hozzá repülőgép...?