Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • HungaroJET
    #3270
    Igen, én is így gondolom (a számítógép mögül :D ). Manapság már nincsenek nagy meglepetések, kicsi lett a világ.
    Ha támadás készülne, akkor előbb úgyis menne a fenyegetőzés, majd az ultimátumok, közben szépen felfejlődne mindenki a támadásra/védekezésre. Nem egy hirtelen dolog lenne - legalábbis amcsi részről - pláne most, az ottani választások és kampányok idején. Izraelben viszont nem lennék biztos: ha nagyon "fenyegetve" érzik magukat, akkor hamar megremeghet az ujjuk a ravaszon és inkább "összerúgják a port" az amcsikkal, de a felsővezetés és a hadvezetés eléggé "abszurd" dolgokra is képes lehet, hiába szeretne az átlag izraeli (mostmár) békét mindenkivel.
    Persze ha Izrael támadna és Irán nem tudná saját területen semlegesíteni őket és még vissza is támadna (akár Irak fölött is), akkor beleránthatja az amcsikat (és akár mindenkit) egy "korai" és meggondolatlan - villámháborúnak induló - de akár újabb VilágÉgésbe :(, de az sem maholnap lesz, biztosa lesznek "előjelek".