Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
 • Sanyo
  #3269
  Én úgy érzem, megint építik fel a háborút, mint anno Iraknál, indok mindig lesz, csak meg kell etetni a néppel. A politikáról ennyit és nem többet.

  A mai világban már sokkal könnyebb követni a katonai mozgásokat, mint mondjuk 10 éve. Pár Raptort átdobnak az Emirátusokba? Legtöbbször leszállnak Spanyolországban (Torrejón légibázis). Még több Raptor jön? Már gyanús. Persze mehetnek direkt Bagramra, de arról is jönnek majd az infók, hogy otthonról úgy nagyon eltűntek a gépek.

  2000-ben fél évet Amerikában éltem, a Seymour Johnson légibázistól pár kilométerre. Az elnök bizonygatta, hogy nemnem, nem mennek gépek Szaúdiba, hogy megtámadják Irakot. Lófaxt, egész éjjel mentek az utánégetős felszállások, alig tudtam aludni. Soha előtte vagy utána nem volt ilyen, már a forgalomból tudtam hogy nem gyakorlat, mert egyébként hétfőtől-péntekig repültek, egész nap. Éjjel soha.

  Naponta ránézek David blogjára, időnként nagy blődségeket ír, de bele is szokott találni. Aki tudja mit keressen és mit lát, a számítógép mögül is elég infót össze tud szedni.