Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Paladin
    Nekem is megérkezett, tegnap este én is próbálgattam.
    Telepítéssel szívtam rengeteget, de ez valószínű inkább az én gépem gondja volt. Egyik usb-ben ha volt, akkor már telepítés közben kifagyott, amikor a headset bekapcsolt volna. Másikba dugva nem látta. Harmadikban végre jó volt. Addigra már halom driver frissítésen és hajtépésen túl voltam.

A trackinggel nálam nem volt gond, de elég fényes a szoba, kontrolleres cuccot meg nem sokat próbálgattam (főleg hogy amim van ilyen, azok még nem támogatják. Pár perc Onward egy user-made félig használható kontroller konfiggal - az alatt a kontrollerek követésével nekem nem volt gondom).
    Kétszer jelent meg egy kis felirat alul, hogy kissé sötét van szerinte, de változás nem volt a fejkövetés pontosságában (a feliratot meg alig vettem észre, és el is tűnt, amikor az asztali lámpát is felkapcsoltam). Szóval ez a része nálam rendben volt.

A kép szép, de a sweet spot tényleg marha kicsi. CV1-nél se nagy, de mivel ott kisebb a felbontás, nem érződik ennyire bántónak. Ráadásul tényleg nehéz úgy elhelyezni, hogy kényelmes is legyen, és pont ideális helyen legyen az éles kép.
    Akkor a legjobb, ha rányomod a fejedre szemből, de ugye az elég nehezen tartható állapot :)
    Reddit vagy communiy forumon olvastam, nem tudom, de tényleg az volt a legjobb megoldás, ha leszedtem a szivacsokat, amikkel az arcodra fekszik. Úgy végre jó helyen is volt a sweet spot, kényelmes is volt. Alul mondjuk több fény jött be, de ez engem nem szokott zavarni (és alapból is eléggé kilátni alul, ez biztos van akit zavar).
    Az viszont biztos, hogy ehhez a felbontáshoz egy szimulátorral a gtx 1070-em már kevés. Az Il-2-vel sok beállítást kellett levennem, mire értékelhető fps-t tudott.

Nem tudom, megtartom-e.
    Lehet, hogy visszaküldöm, és inkább megvárom, amíg lesznek a Quest pc linkről összehasonlító képek, hogy mennyit ront a grafikán. A tesztelők verekedős cuccokkal játszottak, szóval ha ott nem volt zavaró a latency, akkor szerintem nekem szimulátorhoz is jó lehet. :)
    Addig meg marad a CV1.
    Vagy mégis a Cosmos :)
    Utoljára szerkesztette: Paladin, 2019.10.09. 08:49:23