Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Solt #32432 Semmi gond, csak nyugodtan... :))
Hogy az FPS nem lesz több, az nekünk nyilvánvaló, de a kérdezőnek nem biztos... HDD-ről SSD-re váltva nőnek a minimum FPS értékek jó pár játékban, de Sata SSD-ről NVMe-re váltva már nem, ezért hangsúlyoztam ezt.
A betöltési idők esetében írtam, hogy érdemi(!) változás nem történik... minimálisan gyorsabb lesz, de az már szerintem lényegtelen, hogy valami fél, vagy akár 1 másodperccel gyorsabban tölt be. Amit érezhető gyorsulásnak írsz le, az számokban kifejezve így néz ki,
A melegedés létező probléma, lehet kozmetikázni, de nem mindegy, hogy egy kis vagy közepes méretű házat a 30 fokos Sata SSD, vagy a 70-80 fokos NVMe fűti... Nagy, jól szellőző házban ez nyilván nem jelent akkora gondot, de mivel nem mindenki rendelkezik ilyennel, ezért úgy gondolom, hogy erre fel kell hívni az érdeklődő figyelmét!
Használt alkatrészt én maximum magamtól vennék, esetleg közeli ismerőstől, de akkor is maximum olyat, amin még van garancia. Természetesen nem vagyunk egyformák, tehát akinél játszik garancia nélküli használt is, az nyilván talál a Sata SSD-ből is jobb áron mint amit említettem. 8000.-Forintért már 256-s 840 Pro van, 100%-s állapotban. Ehhez képest a 10000.-Ft körüli NVMe SSD-k meg ahogy látom mind hűtőborda nélküli darabok, amikhez adott esetben vehetsz még 4000.-Ft + postáért átalakítót, vagy vársz rá 30 napot Kínából, 2000.-Forintért... utóbbi esetben is már 50%-s felárnál tartunk.
A gép gyorsaságához sehogy nem járul hozzá a tárhely mérete, de ilyet nem is mondtam, nem tudom ezt miből sakkoztad ki... :)
Tehát összességében az NVMe SSD azonos méretben drágább (új esetében jelentősen), adott esetben vehetsz hozzá átalakított (jó sok várakozással), és akkor ott van még a melegedés is, ami szintén okozhat kellemetlenséget. És mindezt azért, mert 11 másodperc helyett 10 másodperc alatt tölt be egy játék, vagy a Windows...
Én ezt nem igazán érzem jó üzletnek... ha pedig garanciális új példányokból indulunk ki, akkor pedig kifejezetten rossz üzlet. Részemről, ha már plusz költség, akkor inkább mennék el a nagyobb tárhely irányába, mert egy 256-s SSD-t nagyon hamar ki lehet nőni... a te példádnál maradva, inkább vennék 18000.-Ft környékén használt (garanciális!) 500 GB-s 860 EVOt-t, mint 10000.-Ft + egyéb költségekért (összesen ~14000.-Ft) egy hűtőborda és garancia nélküli 256 GB-s NVMe SSD-t.
Természetesen ez csak az én álláspontom, nem egyetemes érvényű! ;)