Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
 • HungaroJET
  #3240
  Sziasztok, kéne egy kis segítség Su-27 hajtóműindítással kapcsolatban.
  A mechanikai részek érdekelnének, szóval most jön egy csomó kérdés.
  A feljárólétrát mikor szedik el ? -Alapjárat elérése után ?
  Ugyanez a kérdés: Kerékbakok/ékek-re.
  A beömlő alatti redőnyöknek nincs semmilyen mechanizációja ugye ? -szabadon mozoghatnak "széljárásnak" megfelelően ? :D Nyugalmi állapotban valami plusz retesz ami bezárja ?
  A beömlőben van valamilyen teli-takarólemez vagy rács ?(mint a Mig-29-nél?) -az mikor nyílik le ? - APU indításnál, fordulatszámnál ? és akkor lenyílik/rácsukódik az alatta lévő redőnyökre ?
  Alapjárati fordulat 62% ? Gázsugárfokozók mikor szűkülnek be hátul? -65% körül? ...és ehhez hasonlóak - tudnátok linkelni leírásokat videókat ?
  Előre is köszönöm. :o