Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • HungaroJET
    #3226
    Az a helyzet, hogy tényleg 20-30 modot csinálok "egyszerre" (persze hol ezt - hol azt), egyik-másikba beleunok, némelyekkel elakadok és akkor másba fogok, vissza az előbbiekhez, ott szerzek egy kis tapasztalatot, új ötletek/megoldások jönnek elő, azokkal megintcsak visszatérek az előző 10-20-hoz, de akkor már jó lenne ezt-azt is kijavítani/változtatni más modelleken is, de akkor már amazt is, de akkor javítsuk ki a skint, az üvegezést, fényeket is tegyük rendebe stb. ozt kezdődik előröl és akkor még az animációkról nem is írtam. - jó kis összetett mondat lett :D
    Azért remélhetőleg, lesz néhány "végtermék" is "hamarosan.
    Pl. most a Su-27 üvegezéssel már egy több mint 1 napja foglalkozom,- nem jön át rendesen LOM-ból EDM-be az effekt - újat kell "gyártani". Most azt kell kikísérleteznem, hogy ne legyen se túl átlátszó az üveg, se túl matt, se túl fényes, mindezt úgy hogy a front szélvédő ne veszítse el a sárgás árnyalatát, (mindeközben a HUD se legyen gány), de akkor már azt is kikísérletezem, hogy hogyan lehet mondjuk pl. kékes vagy zöldesebb az üveg. Az sem mindegy milyen Alpha formátumban mentem a fájlt, szóval jó kis macera, de mára talán lesz faxa fülketető/üveg.

    Szerverre, pedig úgy lehet csatlakozni (én így csinálom mióta megy ez az MP xarakodás), hogy Connect előtt nyomok Cancel-t.
    Átváltok LAN-ra és csak azután Connect, majd ha elfogadta a belépésemet visszaváltok Internetre és akkor látszódnak az al-szerverek... és lehet nyomni a játékot.