Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
 • bunny
  #32253
  Életem első sikeres légitankolása :) Sajnos elég gagyi botkományom van, ezzel nem túl könnyű kivitelezni. Érdekes, hogy mióta sikerült újra próbáltam és ismét összejött, úgy látszik egyszer ha áttöri az ember a határt már elhiszi magáról vagy a rutin, fene tudja. Mindegy, büszke vagyok magamra :)


  Egyébként akartam már linkelni, hogy mit gyártottam. Mivel VR-ben nyomom ahol körülményes a billentyűzet használata, csináltam egy kontrollert. Jelenleg 27 joystick gombot szimulál plusz 25 billentyűt.
  Így néz ki:

  Utoljára szerkesztette: bunny, 2019.07.13. 20:29:38