Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
 • Colos1357
  #32230
  Ok, nem akartam negatív reklámot nekik, de ha ennyire érdekel: az ASUS volt az, mert az Asus Essence One nem ment normálisan a szintén ASUS lap USB3 portjában annak ellenére, hogy a dokumentációja szerint kompatibilis vele.

  És nem értem a támadásod, mert azzal, hogy leírtam az USB HUB probléma lényegét, amely megmagyarázza, hogy miért megy pl. PhantomAss -nak az aktív HUB -on rendesen, meg hogy neked is miért nincs problémád vele, másnak meg igen, és az USB3 portokkal való problémát - amelyre az ASUS technikai tanácsadója hívta fel a figyelmemet - csak segíti azokat, akiknek esetleg gondjuk van.
  Pl. azzal, hogy egy új, több USB portos alaplap helyett csak egy 2000 ft-os aktív USB HUB -ot vesznek, vagy kipróbálják USB2 -n, ha nem megy a 3-ason rendesen.
  Nálam amúgy 2 ilyen eset volt, egy Logitech webkamera és a fent említett Essence One javult meg a 2-es porton, és az ismerősi körömből is több esetben jött be, leginkább régebbi eszközök esetében a 3-ról 2-re csatlakoztatás.
  Azt meg nem állítottam, hogy az USB2-es HUB 3-asként fog működni a 3-as porton.