Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
 • PhantomAss
  #32225
  De van, csak a külföldi fórumokon írnak róla.
  Röviden:
  Én megrendeltem, ki is fizettem, de a HP különböző problémák miatt folyamatosan csúsztatja a szállítást. Először júniusban jött volna, pár darab meg is érkezett, de kiderült hogy azok is hibásak. Ezért a raktáron lévő cuccot nem engedik eladni, és a frissített szállítmány várható érkezését eltolták előbb júliusra, most pedig (2 napja kaptam egyemailt) azt mondják hogy kb. szeptemberben lesz belőle valami.
  Emiatt én visszamondtam a rendelésemet és visszakértem a pénzem, nem akarok hónapokat várni.
  Akik eddig megvették azok sajnos előbb-utóbb belefutottak súlyos hibákba és volt akinek pár perc játék után tönkre is ment a Reverb.
  Ha sikerült volna megvenni akkor valszeg az is gyárilag hibás lett volna.
  Ez a hajó elúszott szerintem, majd meglátjuk a Acer tanul-e belőle.
  Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.07.05. 11:11:08