Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Capt Baloo
    Nem, én azt mantrázom, hogy te magabiztosan jelentesz ki olyan dolgokat, amiről szakmabeliek is maximum feltételesmódban beszélnek, már ha beszélnek egyáltalán, de leginkább nem, nyilván azért mert egy középsikolás is kiszámolja zsebszámológépen pontosan. Meg azt, hogy túl sok a bizonytalanság meg az ismeretlen tényező, hogy messzemenő következtetéseket vonjunk le, nem azt, hogy semmit sem lehet tudni. Persze értem, hogy ez sérti a hobbidat, meg így 10 évnyi folyamatos okoskodásod kerülne kérdőjelbe, ezért foggal-körömmel fogsz ragaszkodni ahhoz, hogy márpedig neked pontos számításaid és adataid vannak rendszerben álló haditechnikai eszközök valós és érzékeny paramétereiről. Szerintem meg csak azt hiszed, hogy vannak, de ezzel tényleg zárhatjuk ;)
    (Bár egy 380km-es hmz-nél a +-20% az 304-456 km közti adatot jelent ugye, azt elfogadom, hogy ezen belül lehet valahol :) )
    Az olyan szavak meg pont tőled, hogy irritáló meg unalmas... hát apám, azért kemény :D