Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem flame vagy péniszméregetés a cél. Eddig egy HARM videót láttam, de semmi extra nem volt.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.01.16. 21:14:09
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Open Beta patch
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
www.smart-bus.hu
Ez már Samsung memóriás, remélem nem lesz gond.
970-es meg már nagyon a végét járja erőben, főleg vr alatt.
Szivem szerint kihagynám ezt a gpu sorozatot de muszáj gépet fejlesztenem az idén a nulláról, és nem csak vr-re kell. Meg azok a játékok amik érdekelnek támogatják a raytracing-et is (BF V, Metro Exodus), és a sok gari is fontos.
Szóval meglátjuk hogyan fog teljesíteni.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.01.16. 11:09:19
GOOBY, pls
Ezeken túl talán ami a legfontosabb, alaposan szemrevételezni, hogy nincsenek-e sérülések a VGA-n, hűtés nem volt-e megbontva, matricák (amelyiken van), csavarfejek sérülésmentesek-e, mert bármilyen külső behatás esetén érvénytelen a garancia. Ez alól kivétel pár gyártó, akik engedik a hűtés cseréjét, de ez elég ritka.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2019.01.16. 10:20:05
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
970-est váltok.
Használtak, ár ugyanaz, gyártó Inno (tudom nem a legjobb de most ez elérhető), 2080 majd 3 év gari, 1080 még jó egy év, Ipon mindkettő.
Valszeg 2080 lesz azt xarni rá, ha nem jön be el tudom adni úgyis.
Nvidia meg fosson sünt 😊
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Érvek / ellenérvek?
Hajlok a 2080 felé de -3 gb vram 😞
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.01.15. 15:32:51
GOOBY, pls
@Colos: közelségi gyújtó nem csak az AIM-120-on esetleges, az összes többi raksival előfordul, és több éves bug (Hunaf csopiban videók között azt hiszem van is egy még 2006-ból amikor egy R-27R meg egy R-73 nem működik el rendesen egymás után). Illetve nekem most csipogott az RWR rendesen, egészen addig amíg át nem ugrott a slammer a vállam felett. ACMI-ban visszanézve konkrétan átment a gépen, bár az meg nem 100% pontos. Ettől függetlenül bármit is el tudok képzelni.
És amikor nem robbant fel akkor, az RWR nem fütyülte ki a rakétát!
Volt, hogy észleltem az indítást, elmentem defenzívbe, az RWR befejezte a sipákolást, befejeztem a defenzívet és visszavettem a gázt, majd pár pillanattal később elhúzott mellettem, sőt, talán rajtam keresztül(!) a rakéta.
Tehát olyan, mintha a rakéta és a cél nem lenne interakcióban egymással.
@TOM: Perzsa mapon van FOX3, csak a 120C tiltott, és pár OP csapásmérő cucc. Caucasuson nincs FOX3.
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2019.01.14. 08:13:39
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Amúgy igen, az FC3 J-11A az egy elég hatékony bicikli, a datalink, kols, R27ET, R77, R73+sisakcélzó, jó tolóerő, világ összes üzemanyaga, FC3 egyszerűség stb., észnél kell lenni vele, az arccal neki nagylángon nem annyira működik. A Hornetből meg tényleg nagyon hiányzik a TWS legalább. Ugyanakkor azért az azimutban akár 140 fokban, 6 bar scanben folyamatosan dolgozó radar, az okos RWR a Darázsban is elég jó SA-t ad, és az akár 10 Aim-120+2 9X (jelenleg kicsit túl van tolva tolóerővel a vas, így annyira nem lesz terhes viziló ettől a kombótól) azért ad lehetőséget bőven. Legutóbbi Hunaf pvp-n végig Hornetben ültem, 5 killre jutott 2 meghalás légiharcban (meg egy sunyi Tunguska befigyelt amikor pont a feje felett fordultam meg, de az nem a Hornet hibája 😊 ), tegnap is átültem Hornetbe a végére, azért azzal is elfogyott 2 J-11, még ha a másodikkal szerencsém is volt, mert rosszkor volt rossz helyen. Aztán az ACMI-t visszanézve az is kiderült, hogy Sakkay kolléga lényegében lelőtt AMRAAM-el J-11-ben ülve egy alkalommal, csak megint nem működött el a közelségi gyújtó. Szóval szerintem egyáltalán nem szar a Hornet annyira. Meg hát aki FC3 Szu-27-ről meg F-15-ről ül át, azt is vegye figyelembe, hogy ez a vas egy Navy-s multitool, nem egy kihegyezett légifölényvadász. Ha nem olyan fasza A2A-re mint a 15, akkor azért az tulajdonképpen jó 😄
Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2019.01.14. 00:33:31
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2019.01.13. 18:15:44
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Haver van ám kiejtés öcséééém<#banplz>#banplz>
1. Még nem működik az SA page. Ha az a datalinkkel rendesen menni fog, akkor teljesen más lesz.
2. IFF... Nevetséges... Sőt, szánalmas... Sőt, ha van a szánalmasnál lejjebb, akkor az...
3. OLS az orosz gépekben. Ezért azonban nem ED-t kell hibáztatni, hanem a Boeinget, hogy miért nem tett a Hornetbe ilyet.
Amíg ezek nincsenek készen, nem is megyek PvP-be Hornettel, mert teljesen alkalmatlan rá.
www.pumaszallas.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.01.12. 22:42:42
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070