Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
"Tom szokta emlegetni, hogy a másik oldalon annyira vigyáznak az AMRAAM pontos hatótávolság adataira és egyéb képességeire, hogy az egyes nemzetek pilótái egymás között nem nagyon kokettálhatnak róla."
Egen, rákérdeztünk ilyesmikre, de csak a kíváncsiság miatt, hogy mennyire pontos a szimulátornak ez a része (nem ebben, a másikban
), BVR távolságok és sebességek, érzékelési távolságok (ccc... ez volt az igazán kényes kérdés), és arra kaptuk azt a diplomatikus választ, hogy szorri, de ezek olyan adatok, amiket a NATO tagországok egymás közt sem oszthatnak meg, úgyhogy legyen elég annyi, hogy az Amraam nagyságrendileg elég jól hozza azt, amit egy AIM-120-astól el lehet várni (ebből volt anno vita a kinti fórumon is, fejlesztők és aktív pilóták közt is, hogy mi lehet publikus infó, mi nem az, volt olyan doksi amit le is szedtek), de a konkrét adatokkal úgysem tudnánk mit kezdeni, úgyhogy nem kaptunk végül választ.
Tomnak VR-ben van 25 sima 1070-el, gondolom full hd körül az is kihajtja az 50-es átlagot, kevés kompromisszummal.
Már megint én?
Igen, kb akörül futott. Üres térképen még 80 is volt. NAGYON függ attól mi történik körülöttem, én csendben kíváncsian várom azt a 800 tankos küldit, de előre nem akarok károgni, majd max utólag énmegmondtamozni
. Nekem az átlag fps-el csak VR alatt van bajom, monitoron inkább az apró akadásokkal, stutterral, volt baj. Az, hogy két másodpercenként megakadt, azzal nekem játszhatatlan volt, fél óra alatt belefájdult a szemem és a fejem is. VR alatt kevesebbet akad, de masszívabbat. Ha itt beáll, akkor a VR is lekapcsol, 1-2 másodpercre visszadob a VR szobába, amit töltésnél is mutat. Utána visszajön, és fut tovább mintha semmi nem történt volna.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.05.14. 03:05:24