Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
- Egy rendszerben álló, első vonalbeli légvédelmi komplexum hmz-je, az ilyen nyilvánosan hozzáférhető, megbízható adat? De jó.... Esetleg Notamot nem adnak az enemynek, meddig mehet, és honnantól van majré?
- Ja mert attól hogy láttál egy üzemelő komplexum képernyőjén valamit, akkor az hót' ziher, hogy az pontos, úgy van, semmi csavar, és az ott épp az adott rendszer képességének csúcsa.
- ja, hogy a marketing anyag, az már készpénz. Jó tudni. Azt hittem viccelsz amikor a Su-35 kolsának hatótávolságát ezzel akartad alátámasztani.
- Nem, de tudtommal a rakéta kinematika alapján a HMZ vége nem egy függőleges vonal a mennyektől radarhorizontig. Mintha magad is írtad volna, hogy annak oka valószínűleg a rávezetésben keresendő. De amúgy még mindig ott tartunk, hogy semmi konkrétum nincs arról a vonalról megint, csak úgy néz ki, mintha az a komplexum hmz-je lenne. Aztán, hogy milyen egyéb paraméterekkel, mit vesz figyelembe stb., vagy hogy tényleg az e.
Na de akkor maradjunk annyiban, hogy számodra ezek a források megbízhatóak, hitelt érdemlőek annyira, hogy ez alapján megállapíts valós képességeket, számomra meg megbízhatatlanok és erős kételyeket ébresztenek, így egy kb. nagyságrendnél messzebb menő következtetéseket nem vonnék le belőlük. És igen, bármilyen meglepő, haditechnika terén elég sok minden van, ami titkos, nem publikos, minősített információ, én szerintem egy első vonalbeli légvédelmi komplexum pontos hmz-je ilyen. Tom szokta emlegetni, hogy a másik oldalon annyira vigyáznak az AMRAAM pontos hatótávolság adataira és egyéb képességeire, hogy az egyes nemzetek pilótái egymás között nem nagyon kokettálhatnak róla. Az oroszok meg felrakják a netre az S-300 adatait?
- Hogy a gépeddel mi a baj, akkor nem értem. De nálad lesz a gond, mert a fene tudja hány emberrel repkedtem az elmúlt években, elég ritka volt, hogy valakinek az aktuális csúcs kártyája/konfigja lenne, de senki nem panaszkodott, hogy játszhatatlan lenne. Jelenleg 1070ti-vel, majdnem minden kimaxolva, WQHD van átlag 60-70 fps-em Hornetben, de pont ma örültem, mentem egy kört 21-essel, és abban meg lett olyan 80-90 valamiért. Tomnak VR-ben van 25 sima 1070-el, gondolom full hd körül az is kihajtja az 50-es átlagot, kevés kompromisszummal.
- Elavult, nagyon régen van már dinamikus időjárás, csak tudni kell beállítani, bár nem akkora trúváj. Felszállsz Mozdokon napsütésben, Senaki felé félúton a hegyeknél be a dzsuvába, ott fordulsz, vissza Mineralnye Vody-ig, ott szépen kitisztul, majd mire visszaérsz Mozdokra már ott is szakad a hó és nem győződ tekerni az rszbn-t meg a prmg-t. (Mindezt kötelékben 4db 21-es, remekül megmutatja azt, ami szerintem a DCS egyik legnagyobb előnye manapság, hogy itt egy sima útvonalrepülés végrehajtása egy darab lövés leadása nélkül is tud kihívás lenni.)
DCS-ben elég sokat repkedtem és nem okozott igazából gondot sosem. Mondjuk kezdésnek nem a felhőre kell hagyatkozni, hanem rögtön az a kezdés, hogy nem megyünk 14-15k hard deck alá, vagy ha igen, akkor csak nagyon rövid időre. Ha zárt felhőzet van meg hóvihar, akkor meg irl is max. JDAM-et tudsz átdobni rajta, ha van hozzá koordinátád. Vagy ha elég magasan kezdődik a felhőtakaró ahhoz, hogy dolgozni tudj, és nagyon le kell menni a alá, akkor sem arra kell építeni, hogy majd visszaemelkedsz bele. Bár így utólag belegondolva már csak azért sem, mert A-10-el úgysem érne az ember vissza bele, MiG-21-el vagy Viggennel meg hát amúgy is sok sikert kívánok minden infrás légvédelemnek, amikor 1000 km/h felett közlekedik az ember fűnyíróban. Persze nem mondom, hogy nem lenne tök jó, ha tudná, de nem tudnék olyan esetet mondani, amikor ez AI-val szemben gondot okozott. PvP légiharcban idegesítő, amikor az R-73 utánad jön a hóviharban, de az se sűrű eset.
- Hát együtt lehet, de szar házasság, nekem elhiheted. D:
- Itt is ez van. Felveszel 200 snitett, abból bekerül 20 jó esetben. De abból 17-et újra felveszel vágás közben, mert hát lehet azt jobban is, csak kicsit más szögből, más perspektívából, meg legyen inkább naplemente :)
-Hát ja, a két játéknak annyira más a grafikája, hogy egyben nem fogja kiadni. Viszont ahogy a DCS 2.5 kinéz odalent az már elég brutál, önmagában azzal le lehet forgatni szerintem. A járművek jelentős része ARMA III szinten van kidolgozva, a táj meg olyan ARMAII szint talán nagy átlagban, persze térkép, és azon belül is helyszín függő. Ha jól válogatod össze, akkor az is elég brutál jól tud kinézni. Kérdés persze, hogy mit akarsz, de CA is van a világon, csak ember kell aki beleül a technikába, és akkor eltáncolják a kék duna keringőt is az Abramsek.
31678: olyan már elvileg van, hogy egy egység egy másik grouphoz tartson távolságot, de nem esküszöm meg rá, majd megnézem. Ilyen átlagos távolságot, meg mihez húzzon 2-ből, ezt max. scripttel, de nem valószínű.
Kub/Sz-300 nem tud áttelepülni, mozogni, az le van rakva, és ott van. Nincs leanimálva, hogy összecsukják magukat, elindulnak, megállnak, települnek. De mivel a leghosszabb DCS-s mission se volt több 3.5 óránál, így ez megint ilyen sose hiányzott senkinek feature. Amúgy is mire a clam shellt leszedik a póznáról, arréb viszik, visszarakják, addigra vége a missionnek. Ha nagyon muszáj, olyat lehet hogy simán, hogy egyik helyen despawnol és adott idő után a másikra visszaspawnol. Sőt, moose scripttel már Zeuszt is lehet játszni, futó mission közben leraksz egy markot akárhova f10 map nézetben, beírod neki hogy mit szeretnél, és már spwanol is oda a cucc, vagy tudod törölni.
.