Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Az jó, hogy láttál egy 6 évvel korábbi 120 oldalas változatot, majd az alapján mondasz vélemény, amikor a elősző tisztázza azt, hogy ez miért lett hatszor hosszabb... Mert azalatt tanultam pár dolgot. Meg az a változat is messze több volt az AS szintnél, csak azért a bokájáig sem ért fel a mostaninak.
Ehhez képest pl. az S-300 PMU2 HMZ-jéről egész konkrét állítások vannak benne, megsemmisítési valószínűséggel, radarhorizontig le nem érő hmz, stb.
Mert azt megmutatták, de hol ennyi, hol annyi. Ez nem titkolt konkrét műszaki megoldás, hanem képesség. Az oldalszirom zavarása meg konkrét dolog, csak nem 2017-ben, hanem 1967 táján...
Van forrás, csak olyan megbízható mint a féllábú hintaló
.
Ja értem. Az éppen üzemelő komplexum az féllábú hintaló...

Vagy akkor most az oroszok sikeresen kommunikálták egy még bőven rendszerben lévő, éppen mostanság exportált légvédelmi komplexum HMZ-jét mindenkivel, akinek van net kapcsolata?
Igen, a saját marketing anyagukban. Te most szándékosan húzod fel az embert...?
Nem lehet, hogy a képernyőn annak a vonalnak köze sincs az adott üteg valós képességeihez? Hogy mondjuk van egy "war time" switch, és ugrik egy 35%-ot az a vonal, vagy hogy a megszellőztetés kedvéért beállítottak valami olyan paramétert, amitől nőtt 35%-ot a valóstól. Vagy neadj isten nem is a hmz-t ábrázolja, hanem a nekik kijelölt légtér határait? Most ha én egy CERN-ből kiszivárgott fotó alapján bizonyítottnak írok le kvantumfizikai tételt, akkor az, hogy cáfolni nem tudod, jobbat mutatni nem tudsz, az azt jelenti, hogy igazam van?
Persze, mert a wartime swtich megváltoztatja a rakéta kinematikát is.

Ne haragudj, de nekem arra nincs időm, hogy kijelented, hogy semmi sem pontos, úgy, hogy közbe semmit sem lehet tudni. Akkor csukd be a Netet és menj ki a Napra napozni. Az talán még biztos. Ez nem vita, amit előadsz, hanem céltalan kötekedés. Legalábbis én ennek látom.
Szerinted semmit sem lehet állni, mert csak. Csak akkor meg ennyi erővel akkor min is alapszik bármelyik szim? Ej....
Ezzel nem tudok mit csinálni. Én 2009-ben vettem egy konfigot, I7-860, Radeon 5850, 8gb ram. Akkor került nettó 250 pénzbe.
A 2015 aug-i konfigom 263k volt és ez csak alaplap, memória és VGA volt és új ház. Azért ki ne találd, hogy az szar, mert elröhögöm magam. Nem atomerőmű, de bakker, akkori AAA játékok fullra húzva mentek rajta kb. úgy, hogy nem nagyon kellett kompromisszumokat kötni. És nem fullra húzva akarom futtatni a DCS-t rajta. Közel sem. Meg nem VR-ban, koszos full HD-ban 24 colon.
EW harcok megközelítőleg sem fog semmilyen kereskedelmi szim. modellezni, mert a SAM-ek és radarok a lobe és pásztázás modellezést sem ismerik még hírből sem. Mennyiségi és nem minőségi és típus szerinti modelléz van, hanem egyetlen elkent generális modell néhány paraméterrel és csá.
"Nem csak IR, lézer, bármi IR/EO esetén az időjárás mintha ott sem lenne" - hidd már el, hogy ha repülsz, az esetek 99%-ban észre se veszed. Engem azért nem zavar, hogy az A-10C-ről átlézerezel a felhőn, mert megsem próbálok átlézerezni rajta, mielőtt valamit csinálok, kinézek előre, helyezkedem.
Persze, mert tudtommal dinamikus időjárás sincs a DCS-ben. Vagy ez már elavult ismeret? Mert a BMS4-ben lehet, hogy felszállsz napsütésben és mire odaérsz 400 km-re, ott nincs jó idő. Nem mindegy, hogy mit viszel. Ez is a harcászati modellezés része. Azért ezt nem fontosnak tekinteni elég LOL. Az időjárás a hadműveleti tervezés alapja ma is, ezzel szemben meg az MI átlát a felhőn és lekap MANPAD-dal az "picit" illúzió romboló...
"Köszi, azt megköszönöm." - juttasd eszembe. DCS videózás trackből egy rémálom amúgy. Visszafelé tekerni a tracket nem lehet, így ha egy 3 órás mission utolsó 10 percéből kell valami, akkor pici időgyorsítással odatekersz, felveszed, rájössz, hogy elbasztad (pl. benne maradt a kurzor a jelentben), és akkor elölről.
Igen, de ezzel együtt lehet élni. A vágás során a lényeg az, hogy hihetőnek tűnő jelenetsor álljon össze.
Az 59-es Viggen Xmas, meg a Hunafos Steel Winter tapasztalata, hogy a videócsinálás 2/3-a nyersanyag felvétele trackből, a többi a vágás.
A Falcon videónál a felvett anyag 5%-ból tudtam kb. egy videót kihozni.
Tényleg agyfasz. Ha úgy akarod külön megkeresni egy random replayben a látványos részleteket, rendesen felvenni őket és videót vágni belőle, akkor pár évig nem fogsz HTÖ-t írni azt garantálom :D De amúgy elég überállat dologkat lehet összerakni, csak idő kell hozzá végtelen, vannak akik elég profi szintre vitték, bár ők inkább előre beálított jelenetekkel dolgoznak.
A Red Storm Rising cselekmény vonalát akartam mindig összerakni valahogy, de pontosan a fentiek miatt nem került rá sor. Egy ideig ellamentáltam, hogy DCS + Wargame vagy más kombóval csinálnám, de a látvány váltás nagyon odavágott valahogy az egésznek. Nekem nem jött be a próba vágás és dobtam az elképzelést.