Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Szerintem minden túl magas, nem csak a modellek. A LOD-oknál nem csak a poligonszám a fontos, hanem a távolság, amikor arra a LOD-ra vált. Ha 40x zoommal is jól kell kinéznie a járműveknek, akkor a részletes LOD-okat is sokkal távolabb kezdi betölteni. Az effektek részecske száma is nagyon fontos, brutális fps sinkhole tud lenni egy-egy szarul paraméterezett effekt (lásd égő tankok), a használt textúrák mérete és száma sem normális. WW2 maphoz a Tigrisen a Zimmerites péncélnak normálja van, minden egyes kis gödröcskén fény törik és árnyékot vet. A parasztház falán meg van festve a repedés a falon, és akkora a texel méret, hogy ez látszik is. A katonák modelljeiben nem csak szemgolyót modelleztek le, de animálva is van. Tekingetnek jobbra-balra ahogy trappolnak át a mezőn. A Dubaj térképen ablaktisztító liften ott az elektromos veszély ikon a kis dobozokon. Senki nem vitatja, hogy nagyon részletes, nagyon jól is néz ki állóképeken, de semmi értelme a szimulátorban. Abban teljesen biztos vagyok, hogy semmilyen épeszű standardjuk nincs a modellekre, textúrákra vonatkozóan, vagy ha van, akkor senki nem foglalkozik vele. Majd a júzerek vesznek jobb gépet, és el van intézve.
    De alapvetően nekem nem is az a bajom, ahogy most kinéz és amennyi cuccot beletettek, az a bajom, hogy nem lehet normálisan leskálázni, ha nekem ezek közül valamire egyáltalán nincs szükségem.

@Sakkay, oké, de ezzel mit akarsz mondani? Hogy high end gépen, tök üres térképeken megvan a 45 fps, és ez elég is, semmivel semmi probléma? Az, hogy DCS-nek teljesítmény problémája van, azt most már szerencsére nem csak én szajkózom, nem siették el, de már ED is azt mondja, hogy a teljesítményen javítaniuk kell. Amikor a CaptGlove -os srácok kimentek Moszkvába, hogy DCS alá integrálják a cuccukat, röviddel utána cuccoltak is haza, mert annyira reménytelenül alacsony volt az fps. Amikor a kesztyűt használni akarták, az nem követte a kéz mozgást, szaggatott, sokkal később klikkelt mint ahogy ő nyomkodta a levegőt, és végül arra jutottak, hogy jelenlegi állapotában használhatatlan a cucc. Ezután jött Wags azzal, hogy igen, főleg VR alatt, de sokat kell még javítaniuk a teljesítményen.

Ezek után hova tegyem a no commentes videód?