Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Én a Kolszról beszéltem 0. ponttól fogva.
Rakétákhoz hozzá sem szóltam, már csak azért sem, mert mire a gombot megnyomod és elindul, mindegy is, irl szétszedte volt a gépet cafatjaira ami a két rakétából maradt ezen a távolságon. Mégegyszer: nem a DCS faszságát vitattam, hogy le lehet e lőni egyik légiharcrakétával a másikat, szemből, hajtómű kiégése után, hanem arra próbáltalak rávezetni, hogy bár nem valószínű, de ne jelentsük már ki hót'zicher, hogy a kolson se tűnik fel a céljel egy 27ER-ről, pár km-en belülről.
Az S-300Psz videót 98%-ra mondom, hogy lerepülte labelekkel, ahol a raksit megcsillagozza a dcs, hogy ott jön, meg némi időlassítással, aztán trackből felvette ezek nélkül. Amúgy az 5V55R, az azért majdnem félméter átmérőjű, 7 méter husszú cucc, hajtómű kiégese után itt szó szerint 3 másodperccel fogja meg (később meg még megy hajtóműve), akkor azért az nagyon megy, magad írtad hunfos dcs csoportban, hogy a kinematikai hatótávolságát korlátozta az orrának a melegedése már, de ami a lényeg, hogy AIM-9X-el lő rá, ami már képalkotós ugye, és nem 5 km-ről, hanem max 1-ről ha megfogja. Engem ott az zavar a leginkább, hogy felrobban a géptől még jó indulattal is 10-20, de olykor talán kevesebb méterre egy másfél tonnás rakéta, és semmi baja a vasnak, pedig nem harckocsi De megintcsak, persze bug, már ha minden bug, ami nem olyan mint irl, de 10 éves DCS karrierem alatt, még egyszer nem zavart, hogy le lehet lőni egy S-300-at szemből, vagy nem, mert meg se próbáltam sosem. Ilyen alapon a WG-vel se játszanék, mert annak se sok köze van a valósághoz, ha ennyire részletesen nézzük, leginkább pl. pont a repülőerők modellezését.