Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Az a része szerintem a kisebb gond, BMS-ben is egységekre lebontva, külön számol minden egyes lövést, még event listában meg is nézhető debrief-nél, hogy ki mit és mennyit lőtt rád. Akár légvédelmi ágyú lövedékeire lebontva. Néha igen hosszú az a lista A modellek poligon száma, effektek részecske száma is kezelhető, ha egyszer úgy döntenek, hogy ideje visszavenni ebből a játszhatóság érdekében, akkor több ezer egység is vígan elvan kis helyen, de ezekhez nem kell alapjaiban megváltoztatni a játékot. Ami szerintem nagyobb gond jelenleg, hogy a teljes küldetés szerkesztés és a missionok szerkezete olyan, hogy hard-code-olva van nagyon sok minden a küldetés fájlba. Ezért kell szerver restart ha területet foglal valami, ezért nem lehet repterekre kiosztott slotokat változtatni küldetés közben, rengeteg dolog statikus, vagy teljesen hiányzik. Ez kevésbé látványos rész, de borzalmasan sok dolog múlik azon, hogy a missionok szerkezete, a küldetésekben tárolt és cserélhető adatokat hol és hogyan kezeli. Szó szerint alapjairól kellene átírni a DCS ezen részétt. Ez a szkriptelést, programozást, mission buildert, mindent érinti. Ez rohadt nagy meló, és őszintén megmondom, amíg ellentétes infót nem erősít meg ED, addig én inkább arra hajlok, hogy ED ezt nem vállalja be, hogy hozzányúl. Főleg ha visszafelé kompatibilissá akarnak tenni bármilyen új rendszert a régi missionokkel, mission packokkal is (hmm, ismered azt a kifejezést, hogy clusterfuck? ). Ezért vadászom az infókat, de azon kívül, hogy "dolgoznak rajta", még semmi konkrétumot nem olvastam...