Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • molnibalage83
    Az esetről sok ellentmondásos dolgot olvastam.

Emlékeim szerint az esetet pilótahibának minősítették. Ez OK. Csak ez direkt összemosni azzal, hogy akkor nő és nem való oda. Mert bizony sok vadászgép veszett oda pilótahiba miatt, amit férfiak vezettek. Akkor ők sem voltak oda valók?

Amennyire tudom az előző típusa Prowler volt és úgy került F-14 kapcsán - némi hátszéllel is - hogy egy problémás műszaki hibás géppel is leszállt. Aztán később a minősítések során volt nem megfelelő értékelése F-14-en, de javíthatott, ahogy mindenki mindenki más. Aztán láttuk mi történt.

Több doksi, netes cikk és mára eltűnt fórum elolvasása után sem tudtam eldönteni, hogy ez rendszerszintű hiba és PC hozzáállás miatt volt vagy sem vagy egy átlagos vagy átlag alatti pilóta képességeiből fakadó hiba. Túl hangos verte a tamtamot mindenki és a források egy része mai szemmel reménytelenül elavult. Amikor meg eskü alatti hazudozásokat kezdnek emlegetni, akkor aztán lehet okos az ember, mert ezt műszakilag nem tudja sehogy értékelni...