Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Így.
Amúgy szerintem az F-14 fm nem rossz, in general paraméterek nagyjából rendben vannak, én próbáltam dogolni vele, hát bármi is körberepüli, és a lapos dugó nagyon gyorsan összejön, ha meg túl sok a G akkor törik ez az rajta, ahogy cutter is írja. Szóval elég technikás, nem az az FBW-vel corner speeden húzom neki tökig, aztán mission complete jellegű gép, persze nem kétlem, hogy aki nem 1 órát rakott eddig bele, az sok mindenre képes vele, de szerintem azért elég erős hátrányból indul dogban, főleg ha a másikon még sisakcélzó meg 9X vagy R73 is van.
Amúgy június 2-re van kiírva egy pirosak utálják a kékeket jellegű comao PVP, lesz A2A, A2G, SEAD feladat bőven, cirka 800 földi egység totálban, legutóbbi körökön voltunk szép számmal, ha valakit érdekel, szóljon és adom az infókat. Dátum még nem 100%, csak 90.