Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
k53ta #31574 Még mindig "csendes" fórum olvasó vagyok és nem dönthetem el miről beszélgessenek itt az emberek. A tudásom is kevés, bár a Redhunteres idők óta kisebb megszakításokkal repülőgép szimulátorozom.
A DCS-ben semmi következetesség nincs, de erről már írtam, így nehéz alkalmazkodni egy szimulátoros pilótának. És ha változtatnak benne valamit, az nem mindig jó irányban történik.
Pld most itt van az F-14 láz, mást sem látok, hogy mindenki ász pilóta lett vele, Mert oké hogy BVR-ben erős, de fordulóharcban is olyan győzelmeket aratnak vele, ami szerintem messze nem reális.
Számomra mindig mérvadók a hazai és a külföldi pilóta beszámolok és vélemények az általuk lefolytatott gyakorló légi harcokról. És hát a pilóta beszámolok és a DCS-ben lévő gépek modellezése között sokszor van szakadék.
KOLOS és az orosz rendszerek gyakorlati működéséről nagyon kevés pilóta beszámolót olvasni, leginkább csak annyit, hogy a karcolódó üveg felület miatt sok esetben használhatatlan.
Szerintem nem véletlen nincs rendesen modellezett Mig-29 és Su-27, mert (véleményem) szerint a rendszereik pontos és reális működéséről a fejlesztő csapat nem tud valós adatokat beszerezni.
Többször le, lett írva, hogy ez egy játék és azt a maga környezetében kell kezelni és csak 50%-ban szabad a valós repüléshez hasonlítani.
(sajnos néha én is bele esem ebbe a hibába, hogy valóságot várom el (lásd F-14 vs valóságról írt soraim))
A fórumra visszatérve,sokkal értékesebb lenne, ha a DCS-ben jól alkalmazható taktikai megbeszélések lennének közzé téve, küldetés elemzések, taktikai tanácsok géptípusokra lebontva. Személyes küldetés beszámolok, rendszerek gyakorlati használata...stb. Mert ezek az igazán fontos dolgok, nem a bugok oldalakon át történő kibeszélése.
Utoljára szerkesztette: k53ta, 2019.05.11. 15:26:27