Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Balu, nemtom miért fáj az neked, hogy ha valaki az ED faszságairól beszél, tessék olyan szimulátort csinálni, amiben az egyik légiharc rakéta nem lövi le a másikat, és akkor senki nem fog videót csinálni róla. Vagy fórumon szóba hozni. Vagy röhögni rajta. Ilyen egyszerű a megoldás. Értem én, hogy sok mindenben jó a DCS, de ha valamiben mégsem az, azt miért kell védeni, vagy -ED helyett- kimagyarázni? És Molnival ellentétben én repülök a DCS-el is, online is, heti rendszerességgel (ok, 4.34 kicsit felborította az arányokat, de ilyen DCS IR modellezéssel ez nem is csoda - nyugi, csak szivatlak, ne qrj hozzá semmit a monitorhoz ), sőt IRL pilótákkal együtt, és tudom, hogy mi az ami őket idegesíti, mi az ami nem. Hogy is mondjam, náluk a DCS az sokkal inkább játék, mint szimulátor. Épp ezért nem is foglalkoznak a bugokkal annyit mint mi. De ez nem jelenti sem azt, hogy a bug nem létezik, sem azt, hogy ne lehessen szóba hozni. Mert ők beülnek a saját gépükbe meg a saját szimulátorukba, és el is felejtik, nekünk meg marad amit ED elénk tesz (illetve nekem van b opció is , de azért érted, na).

Egyébként meg a szar IR modellezés pont nem azért lenne fontos, mert a grim reaperes gyerek légiharc rakétákat lövöldöz vele. Nem is azért fontos, hogy ezt online mennyiszer ismétli meg. Azért lenne fontos, mert az egész harci repülőszimulátor lényegét az adja, hogy milyen logika, milyen érzékelő és rakéta modellezés alapján működik. Ha a ED úgy gondolja, hogy ez tök rendben van így, akkor az gáz. Amikor az Amraam mdoellezés kerül szóba, akkor ugyanez a cég mondja fapofával, hogy 'a mi rakéta modellezésünk a lehető legpontosabb a világon". Ja. Persze hogy az. Nyilván. Csak senki ne csináljon videót róla :D