Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Capt Baloo
    Tom, akkor mutass már jobb szimet pls, amiben ne lehetne találni hasonló marhaságokat, aztán beszélgessünk utána.
    Amúgy ha repülnél a DCS-vel, nem csak keresnéd benne folyton a fikázni valót, tudnád, hogy 0,000 jelentősége van, sem PvP, sem PvE nem fog senki értelmes közegben nekiállni ilyesminek. Amúgy igen, vicces 'feature', 6 év décsézés után vettem észre, tök véletlenül, hogy az egyik rakéta képes ráfogni a másikra, ennyire rontja az élményt. (Az S-300-as vidit amúgy időlassítással és label on repülte le a tag, aztán a track-ből vette fel.) Komolyan elképesztő már az elvárás listátok, hol az a baj hogy nem fut el a 6 éves pc-n, és uram bocsá, akár 1500 euróba is belekerül egy olyan gép amin szépen fut, hol az, hogy mit modellezen atomra pontosan, és lehetőleg a NASA is ezt használja légköri meg IRST modellezésre. Mindeközben 1 métert nem használjátok, de képesek vagytok komoly energiát fektetni a folyamatos ez szar, az szar, amaz szar kontentbe az egész fórumot 'DCS-vel nem repülő emberek szerint miért szar a DCS' tematikává változtatva. Az van, hogy ez egy pc JÁTÉK. Igen, vannak komolyan idegesítő bugok benne, néha arconrúgná az ember ED-t a customer serviceért, és néhány idegesítő hiányosság hónapokig-évekig bennemarad. Ettől függetlenül szerintem elég sokaknak szerzett elég sok kellemes órát. Szórakoztatásra találták ki, nem arra, hogy ez alapján érezzétek majd magatokat bevetésre alkalmas vadászpilótának. Menjetek el valamelyik szimulátorközpontba, aztán repüljetek 1-2 kört valamelyik hatósági vizsgás, konkrétan pilótaképzésre is használható szimmel, aztán vessük össze azzal, hol tart a fizika ott, meg hol a DCS-ben. Ha nektek az IRL kell, akkor tessetek volna átmenni a rovki-n, aztán eljutni a bot mögé. Furcsa mód van akinek sikerült, és mégis kielégítő neki annyira a realism, hogy repüljön vele. Innentől meg szerintem jó lesz másnak is.

@molnibalage, ezt amúgy leveztetnéd egy képlettel nekem, hogy ha az OEPS-27 optimális körülmények között olyan 30 km-ről fel tud deríteni szemből egy vadász méretű célt, akkor miért annyira kizárt, hogy 5-ről kiszúr egy nem annyira kicsi R-27-et, ami itt bőven 1 Mach felett jön (és mindezt tiszta égen, 11 680 méteren)? Nem lehet, hogy mondjuk méretben egy kicsit más az a szenzor, más az az optika, mint ami egy IR AAM orrába belefér? Én elhiszem neked, ha van mögé legalább valami szkeccs, mert a magam részéről megtippelni se merném, hogy tudja e. Vagy ez csak ilyen szokásos 'molniszerintavilág' kijelentés gutfeelingből, amivel 10 éve kergeted örületbe a magyar internetet?
    Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2019.05.10. 20:40:41