Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Engem az idegesít, hogy ugyanaz a koncepció nélküli modulgyártás kezdődik meg most a ww2-es gépeknél amit annyira utálok a csöveseknél. Az nem vigasztal, hogy nem fogok érte pénzt adni, mert ettől még ugyanúgy nem fejlődik az a rész, amire viszont nagyon ráférne már, hoyg dolgozzanak rajta.
    Razbam is dolgozik az F4U Corsair-on. Értem én, hogy szép gép (nekem is az egyik kedvencem a Csendes-Óceáni hadszintérről), de ha nincs hozzá térkép, nincsenek hozzá repülőgépek (saját és ellenfél sincs), nincs ww2-es hordozó, sem semmilyen földi cucc, ha nem tudsz egy nyamvadt küldetést csinálni, amiben HASZNÁLD a modult, akkor mire jó ez? Kinek jó ez? Azon kívül, hogy ED meg az aktuális külsős stúdió beszed valamennyi pénzt, ugyanez az idő alatt csinálhatnának olyat is, ami beleillik a korábbi tematikába. Eddig úgy nézett ki, hogy a ww2-nél legalább van koncepció. És az rohadtul bosszant, amikor kiderül, hogy qrvára nincs.