Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Köszönjük az elmúlt 10+ évnyi, kitartó, folyamatos pálya mellőli folyamatos fikázást.
Mégis ki a tökömet érdkel, hogy kinek az érdeme? Mondjuk az F-18 pl. ED modul, de nem a stáblistát olvasgatni szokták az emberek.
Örülök, hogy leírod huszadjára, elsőre is tök felesleges volt. Egyrészt mert nem kell programozónak lenni, még én is csinálok olyan missiont ami 10+ embernek kifejezetten élvezetes, és 15 perc alatt átvariálom úgy, hogy másnap megint tök random legyen mindenkinek, pedig nem vagyok programozó. De nagyon nem. Másrészt meg mert vannak emberek akik nem csak JÁTSZANI akarnak,de a scriptelés részét is élvezik, mert tanulnak belőle, szeretik csinálni, érdekli őket, dolgoznak helyetted, ha nem akarsz. Neked csak JÁTSZANI kellene, ha akarnál.
Az, hogy mit vársz el, mint 1 db nem-user Budapestről, az egyéni szocprobléma. Leírhatod huszadjára is (bár már vagy húszezredjére teszed) attól az még nem lesz in general hiányosság, főleg, ha ezen dolgokat összeségében semmi más sem tudja, lévén a DCS-t nem Molnibalage whislistjéhez igazítja a fejlesztőgárda. Szóval nincs itt semmi mentesítésre szükség. Rajtad kívül senki más nem írta még le az országban ennyiszer, hogy neki pont mi hiányzik a DCS-ből (tehát következésképpen a dcs szar), olyan meg aki nem is repül, csak kétnaponta megindokolja, hogy miért nem, szerintem globálisan sincs rajtad kívül.
És már megint ott vagyunk, hogy szerinted a DCS csak videózásra jó, mindenki más szerint meg arra IS nagyon jó, meg nagyon-nagyon sok minden másra is. Senki nem mondta, hogy ez fő faktor, te ismételgeted, hogy másra nem jó, hol nyíltan, hol célozgatva. Közben meg volt és aktív vadászpilcsiket magába foglaló virtuális wingek repkednek vele harcászati missziókat, olykor 2-3 tucat résztvevővel, szépen csendben, csak nem érnek rá videókat feltöltögetni róla, mert nem arra használják a DCS-t.
ui.
Igen, nagyon hiányzik másnak is az IR/EO időjárás általi degradációja. Tök jól lenne ha lenne. De ettől még overall nem fogsz jobb szimet mutatni. A Prepar 3D tudod hol tart időjárás modellezésben? Ott, hogy a 3000 feeten véletlenül 20 helyett 200 kts-re beállított szelet abból veszed észre, hogy forduló közben hol megegyzik az IAS meg a GS hol van köztük 200 kts különbség. Pedig azt nem otthoni örömszerzésre használják csak, hanem pilótaképzésre is. Amúgy azt hittem a "szép grafika csak az időjárás" kijelentésednél legutóbb leesett, hogy a szél is időjárás, a légnyomás is időjárás, a harmatpont is időjárás, és mindnek a hatása szépen modellezve is van a DCS-ben.
ui2. Roppant boldoggá tettél, tehát akkor ezentúl úgy fogod fikázni a DCS-t és a Falcont, hogy csak az egyiket nem használod?
ui3. és ki mondta, hogy a hibája. Azt mondtam, hogy van egy F-16 szim, meg van egy DCS, ami sok minden mást szimulál, mindkettőnek megvannak a maga előnyei és nyilván a hiányosságai is. Nem a Falcont fikázom a DCS-vel szemben, hanem téged próbállak rávezetni, hogy lehet ám fikázni mindkettőt, csak éppen nincs más. Nem hogy jobb nincsen, szebb nincsen, stabilabb nincsen, hanem ez a két választás van, és ha összeveted azzal, hol tartanak más, nem is csak szórakoztatási célra készülő termékek, akkor bizony az van, hogy minőségben, igényességben sok tekintetben jobbat kapsz otthonra, mint amivel a felvételiztetést csinálják légitársaságnál (gondolom azért a full-moiton szimekben komolyabb a szoftver, de nem vagyok meggyőzve róla 100%-ban). Szóval tök jó hogy folyamtosan fikázod, de ez kicsit olyan, mintha azért nem vennél csavarhúzót, mert kalapálni nem lehet vele valami jól.
Estleg írj már le még valami elmés kifogást, hogy miért szar az élet.