Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • PhantomAss
    Megvettem az evga fe-t, durva jó. Még majd 2 év gyári gari van rá.
    Hangos maxon, de nem igazán érdekel. Ahogy Solt is mondja mini házba ez a jó mert kifújja a meleget. Így legalább a fűtéssel is spórolok :)
    Amúgy default profillal 84 C volt a legmarasabb hőmérséklet , il2 bos, ultra grafika, vr.
    Custom profillal 74 fok, de persze hangosabb a fan.
    A 2080-om 2 ventis volt, ott is felment 75 fokig il2 alatt.
    gtx 970-es meg 79 fokig, 2 ventis asus black.

@Tom,
    nekem volt 2080, de a 1080ti mellett döntöttem mégis: +3gb vram és olcsóbb, kiforrott.
    A 2080 újabb, picit erősebb, de a különbség elenyésző. Mindkettő jó de sztem jobban megéri a 1080ti.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.03.11. 22:24:27