36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #30985 Itt egy vidi, 16 páncélos, maverick, Kaukázus. Egy fps droup van, pont ott ahol nem kellene,(DCS) de majd láthatod, hogy teljesen jól megy így is. Csak ezért nem veszem újraJa, van még egy fps up is, amikor 90-re vált-be kell állítanom a max 45. Ez is okozhat ingadozást. Este csinálok multi repülést. Felvettem egy gun 3 vs1 légiharcot, semmi recenés, de nem rakom fel, mert nagyon hosszú. -
#30984 azt hittem, hogy tesznek egy kis poént a launch videoba és a mig 28as top gun jelenetet csinálják meg :) -
#30983 Én csak azt mondtam, az fps esések sosem az önfeledt repkedésekkor jönnek, hanem amikor csata közelébe jut az ember, esetleg, netán lát is pár égő tankot, felrobbanó cuccot, ilyesmiket is. -
sakkay #30982 Ez tagadhatatlan. Én az előző régi kocsimat 400k-ért adtam el. A gépem használtan is többet ér -
sakkay #30981 Tom. Nemtom' mennyire tűnik fel, hogy az "üres térkép" egy szinte FPS szintű grafikával kidolgozott, hatalmas több mint fél milliós nagyváros, forgalommal. De fogok csinálni "olyan" vidiket is hamarosan -
Caterpillar #30980 -
#30979 Meg mondjuk Nevada helyett Kaukázuson vagy Dubajon repkedj, ahol az online szerverek egyébként is futnak? -
majonur #30978 jaja, jo a cucc. el kene adnom a kocsit. DCS World vagy busz? -
#30977 Csak hogy kétkedjek kicsit, betehetnél pár égő tankot is, harcoló elemeket. Sosem az üres térképen zuhant meg az fps eddig sem, hanem amikor történt valami... erőszakos -
#30976 Qrva EDe csinálhatna olyant, hogy 1-2-3 egyéni beállítás elmentésének a lehetősége. Lényegesen leegyszerűsítené a dolgunkat. -
sakkay #30975 GTX-1080 ti, I7 8700k. 16 Gb ram. Jóféle:) -
majonur #30974 Jofele! milyen konfigon fut. ez oculus? -
sakkay #30973
Itt a végén felvettem a beállításokat is-megvan a tökéletes. Amúgy a kételkedőknek ajánlom, akik azt hiszik, hogy vr-ben nem fut jól a dcs. Egyszer nincsen se reccenés-sem fps esés. Pedig ez egy elég nagy város -
#30972 Nem, bugos, reportálva van. Elvileg a szélhez van köze, aki ráér megnézhetné 0 m/s-el, hogy van e. -
sakkay #30971 Bakker azt én is néztem, azt hittem elnyomtam a trimmet. -
#30970 Cserébe elkúrták a Hornet fm-et, roll irányba folyamatosan dől a gép, hol erre, hol arra, mintha nem lenne benne fbw. -
sakkay #30969 jóvana érted-nekem ne pofázzon hátulról senki-meg ne nyomkodjon össze-vissza -
#30968 de, egy pilóta kell abba is -
sakkay #30967 Ja persze-mondjuk azon nem csodálkozom-de az nem lesz mindenki gépe, teljesen más világ, meg rio ide-oda-nem egy pilótás gép. -
#30966 Majd jön a Tomcat, és mindenki úgyis azzal repül majd :) -
sakkay #30965 Na srácok, innentől nagyon meg fogja utálni a vörös oldal a Hornetet És még mindig nincsen kész-de már most belépett az élvonalba. -
#30964 Alap! -
sakkay #30963 Ezt szoktam mondani. -
#30962 Ha jól emlékszem, akkor mi Debianon futtatuk a CS-t, garfikus felület nélkül. -
#30961 -
#30960 Ha olyan, amit Tom leírt, akkor igen. -
sakkay #30959 Akkor pl akár több játékossal és jobban is futhat egy multi egy dedikált szerón? -
#30958 Dedikált szerver arra jó, hogy a szerver hostnak nem kell futtatnia azt a felületet, amin a júzerek játszanak, betölteni a grafikát, kirajzolni minden szart, mert a szervergépen úgysem repked senki. Szerver oldali gép lehet sokkal gyengébb is, és ez javítja a netes teljesítményt.
Ahogy olvasom, ezt azért még nem sikerült maradéktalanul megoldani, de én várnék pár napot mire a júzerek rendesen kitesztelik, hogy örülünk, vagy sem. -
sakkay #30957 Ja értem. -
#30956 Ez akkor lenne igazán ikirály, ha lenne egy nem túl nagy méretű szoftver, ami futna mondjuk linuxon és ez szolgálná ki multiban a DCS klienseket. De így.. hát nem tudom., mennyire lesz fasza.. amúgy a dedikált szerver feladata az, hogy kiszolgáljon klienseket. Semmi más, nem is csinál semmi mást (elvileg). Nekünk annak idején még monitor és billentyűzet sem volt a CS szerverünkhöz. Egy szerver teremben volt Pesten, azon futott a Kántersztrájk dedikált, oszt' jó napot. Volt egy szoftver (putty) amivel tudtuk basztatni, ha valami volt. -
sakkay #30955 Igen-erre számítottam leginkább. Miért is jó ez Tom? Komolyan kérdem-hülye vagyok ehhez(is).
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.03.01. 15:11:16 -
#30954 Úgy tűnik a dedikált szerver a meglepi. -
sakkay #30953 Jó és ez akkor mi is? -
sakkay #30952 Volt, hogy úgy nézegettem, pont ott jöttem rá mennyire nagy a különbség. Csak játékban is akartam valamihez kötni. -
sakkay #30951 -
sakkay #30950 Na tehát. Észrevettem, hogy a tray tools progi ssa beállítása jobban eszi a gépet, mint a pixel beállítás a DCS belül. De szebb is, arányaiban azonban mégsem jó választás-pont a gépigény miatt. Szóval a fenti vidi, ugyanúgy 2.0 pixel shaderrel fut, viszont az ssa csak 1.0. Jelzem, hogy a leg gépigényesebb tesztek egyike ez(Dubai+minyó) pont ezért lett ez a tesztpálya'. Teljesen fix 45 fps reccenés nélkül, addig a pontig, amíg szembe nem fordulok az egész várossal, közel toronyhoz. A látótávot viszont pont a multi miatt nem vehetem le-de kb soha nincs is ilyen szitu:)) -
#30949 Hát igen, az lenne a király igazából -
gantus68 #30948 50 dodo lesz, én szintén. De a dedikált szerver egy nagy csalódás nekem. Ugyanazt a dcs.exe-t indítod el kapcsolóval. Én valami különálló kódot vártam, amit linux game serveren is elindíthatsz. -
#30947 A farmert tudtuk, hogy ma jön. Én asszem meg is veszem, mert rohadtul tetszik a gép meg hát razbam.. -
gantus68 #30946 DCS: MiG-19P Farmer by RAZBAM Simulations is now available.
Introduced of the DCS Dedicated Server.