Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt vettem, most felment az ára 20 dolcsival
@sakkay:
riftet nem próbáltam még, csak a vive-ot, de azt is régen. Emlékeim szerint kb. ilyen volt az is.
Egy dolgot még be kell lőnöm, a 6 dof nem igazán úgy működik még ahogy kell, kicsit majd finomhangolom.
De nagyon tetszik.
GOOBY, pls
Röviden összefoglalva: aztaqrva.
Baromi jó, minden olvasható, Ju88 fülkéjétől lefostam a bokámat. Pixeleket látok de nem izgatnak, ennek picit nagyobb a felbontása mint a Riftnek, de ez nem sokat számít. A sweet spot egyáltalán nem kicsi, ettől féltem hogy nem látok majd semmit, de frankó minden. A fov az ami lehetne nagyobb, de az sajnos mindegyik ma kapható hmd-n ugyan akkora kb.
És meglepő de elfut a 8 éves gépemen. il2 Box-el próbáltam, DCS-nek azért több kakaó kell.
Vámmal , szállítással együtt összesen 56e ft volt, ezt bőven megérte.
Jövőre gépet fejlesztek 😊
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.11.23. 14:10:54
GOOBY, pls
A Crimson Skiesnak meg elképesztő hangulata volt. Nagyon jól eltalálták.
De iylen volt (szerintem) a Crimson Skies is... qrva jó játék volt (szvsz)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
Holnap legkésőbb kiderül, hogy mi van.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
10000 lábról leoldottam 5db mk 84-et tenger felett, és a robbanásig látni lehetett még egy icipicit vrben. Persze már csak éppen, de lehetett érzékelni. Ez faxa! Mi is a gyors gombja a test eltüntetésnek?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.11.22. 08:37:28
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Vagy ez az Elite Dangerous folytatása vagy hasonló cucc?
Itt egy 4K-s 2080Ti-s videó.
(a laptop amúgy egy közel fél millás 17-es Asus RoG, szóval nem ótvar...)
"Nekem megvan már vagy két és fél éve, ami alatt alig fejlődött, nagyon rosszul van optimalizálva, a laptop nem nagyon bírja
Nem sok content van a játékban
Egy város volt megcsinálva amikor legutóbb néztem, meg egy "Public Universe", néhány állomás, küldetésekkel
Nagyon szép játék amúgy, ha épp elmegy Nekem is volt hogy maxon ment, van hogy minimumon se"
"Ja, folyton raknak be új, űrhajókat, nagyon sok valós pénzért, vannak több ezer dollárosak"
"Tudom, hogy dolgoztak tudós küldetéseken, meg bányászaton, de nem tudom mennyit haladtak"
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.11.21. 21:31:25
Szemezek vele már egy jó ideje, asszem most meglesem közelebbről is.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Bezzeg a sci-fi filmek szörnyeit kitudják ugy dolgozni mintha valós lenne, de egy technikai dolgot meg nem , érdekes.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
GOOBY, pls
Most főleg magára a grafikára gondoltam, nem a vr részre. Az csak hozzátesz<#alien>#alien> Csak a felbontás ugye..
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.11.18. 17:23:49