Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Ide befosom, hátha..
Processzor: Intel i7 7700K
Alaplap: Gigabyte GA-Z270x Gaming K5
Cooler Master Hyper TX3 Evo processzorhűtő
VGA: Gigabyte GTX 1080 G1 Gaming 8G (GV-N1080G1 Gaming-8GD)
Cooler Master ház - aminek gyakorlatilag nincs értéke, max az 50 deka fémhulladéknyi
A hardverapron 215-ért hirdetem, ami szerintem nem sok(k) érte. Ha innen a csoportból kell valakinek, akkor a fenti, 200k-s árért el lehet vinni. A proci és a vga soha nem volt húzva, bányát meg még én sem láttam nemhogy a VGA :) A helyszínen ki lehet próbálni - ha hozol tápot és ramot ;)
Tessék-tessék! Vegyétek, vigyétek!