Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Annyira bírom az ilyen kommenteket. Neked van varázsgömböd, amivel látod, hogy szkript nélküli mission szerkesztésszel mennyit töltöttel el és még az sem csinálta azt, amin én szerettem volna...?
Ok, akkor rákényszerít a program a szkript használatára. Hol van ehhez magas szintű tutorial anyag? Ja, hogy másszál fel YT-re vagy bárhova és talán van. Vagy nincs.
Mert ok, hogy pl. van ilyen is, de ebből létrehozni bármit nekem kb. mission impossible. Ez már basic szintű programozás. Ír mindenféle parancsokat, totál követhetetlen az egész.
Ezzel bárki bármit csinál bonyolult blokksémák jönnek ki. Ja, hogy rajzolgassam ezeket én kis kacsómmal, tervezzem meg és amikor szétkúr egy update valamit - erre is volt példa, be is kommentelték ide, amikor használni akartam egy letölthető mega mission-t - akkor játsson a user programozói hibakeresést, hogy mi mért nem működik?
Mert, ha én mondjuk olyan szintű dolgot szeretnék, hogy mondjuk térképen kívüli supply pontszám legyen, amiből a támaszpontokra szállítanak fegyvert bespawnoló cargo gépek vagy helik és vonogatja le a fegyverk pontértékeit azt hogyan kéne megcsinálni? Lehet ilyet? Semmiféle támpontom nincs erre.
És akkor még én vagyok helikopter...
Elnézést, hogy nekem igényeim vannak. Talán lehetne ez az egész objektum orientált, legördülő menü és kezelhetné a program, mert ez a felhasználók nagy részének parasztvakítás. Mert ez így kb. annak nyújt valódi lehetőséget, akinek van erre ideje repülés helyett és érti.
Valahol vicces, hogy alapvető igények azok egyeseknek "sírást" jelent. Úgy hogy ez nem egy új, 1 hónapja kint levő dologról van szó. Még arra sem vette a fáradságot a készítő gárda, hogy legalább pre-made unitokat készítsen el legalább század szinten.
Minden feladatot kvázi a felhasználóra tol. Ezt el lehet fogadni, de azt várni, hogy ezen örvendezzek az minimum vicces.