Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • molnibalage83
    A Flakonhoz lenne gépem, csak hol ez bugos abban is sajnos - amit moddolva én úgy ahogy javítottam - hol az. Most pl. az, ahogy az IR rakétát használja az MI. A 4.32 alatt meg a SHORAD és MANPAD kvázi nem működött.

Lehet, hogy az a baj, hogy túl sokat moddoltam és foglalkoztam az ilyen játékok lelkével és ezért nem vagyok képes felhőtlenül élvezni azt, ha számomra nagyon magas szintű generális hiba van bennük.

A DCS esetén a bibi az, hogy egyszerűen nem tudtam hozzá olyan komplex random nagy missiont összerakni, ami random és működik is. Az FPS ricegések már csak ha a tortán kategória.

Viszont azért valahol vicces, hogy ettől még egyesek szerint nem lehet véleményem a helyzetről. A dinamikus hadjárat fejlesztéssel kapcsolatos hírekre nagyon kíváncsi vagyok, mert azzal sikerülhet áttörni az ingerküszöbömet, de attól nem fogok fél millát költeni gépre. Játszok én medium grafikán is csak, ha még azon is mikrolagg van esetenként, akkor mi a fenét csináljak? Várjam a messiást? Az 1v1 F-15 vs MiG-23 dofight alatt medium beállításon hiába volt akár 90 körüli a FPS, ha időnként bericegett...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.02.27. 10:18:02