Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
nekem is ez a gondom, hogy van amelyiknél bele se fér a szemüveggel együtt a fej, van amelyiknél rányomja az orra van amelyiknél meg olyan közel nyomja, hogy a lencsék összeérnek vagy a szemgolyódhoz közel nyomja és alig tudsz benne pislogni is és a pillák összemaszatolják a lencsét.
Ezért nem tudom, hogy miért nem lehetett eleve úgy megoldani, hogy szemüveg nélkül lehessen használni annak is aki nem olyan élesen lát .egy optikai rendszer beállítaná a fókusztávolságot a szemnek megfelelően, az optikusnál is van ilyen már amivel megállapítja a szem romlást.
@Reaper: Igen , ezt kellene tenniük, hogy a 3rd party fejlesztöknek is meg kéne ütni ugya n azt a szintet és ugyan azt a standart eljárást mint a gyáriak, hamár pénzt kérnek érte.
Ezt mondtam régebben is, hogy a nem típus specifikus dolgok legyenek egységesek a kódban és mindenki azt használja kisebb finommitásokkal, ami már típus specifikus. így az a gép amelyik tudja használni a mavericket az egyből ugyan azt a szintet hozza mint a Hornet. Mert ahogy olvasom a Falcon modulnál is újra csinálják az egészet a második ütemben csak , ahelyett, hogy egy meglévö featuret átvennének.