Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Krokoliszk
    Ez igaz. Az átlag szempontjából valószínűleg az szembeötlőbb amit te írsz, és azon a szinten jobban fog fájni a kattintósoknak, hogy a másiknak jóval kisebb komplexitású rendszert kell kezelnie. Most szerintem az egyik leg kritikusabb pont pl. az IFF mert a Hornettel sokszor 10-15 másodpercig is várni kell mire van valami, ehhez képest minden FC-ben instant van minden. Mondjuk ez csak a hab a tortán, jelenlegi állapotában a Hornet használtatlan ha kb 5. embernel több van a légtérben. RWS-el AWACS alapján tudsz szétszórt célpontokat azonosítani, találomra követni és adott távon belül befogni. Néha mindig beleülök próbálgatni, de aztán csak kiábrándít, hogy ennek még sok munka kell.. :D

Engem személy szerint sokkal jobban érdekel, hogy a kattintósokban olyan képességek vannak (lesznek) amik olyan alapvető problémákat oldanak fel, amit most kb. lehetetlen. A WACQ egy sima bore / vertical scanhez képest maga a megváltás, ugyanez igaz lenne a RAID-re nagyobb kötelékek ellen, TWS memória mert most elég átfordulni a notchon és azonnal kuka a befogás.

Nagyon várom már a Cicát, ha intenzívebben repülök akkor elég gyorsan unalmas tud lenni a 15. Viszont nem szeretem a régimódi elektronikát, kíváncsi vagyok ez mennyire fog bosszantani. Bár szerintem annyira kibaszott jó lesz a modul, hogy nem fogok ezzel foglalkozni..
    Utoljára szerkesztette: Krokoliszk, 2019.02.20. 20:39:50