Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
k53ta #30703 Évek óta csak olvasója vagyok ennek a fórumnak, de meglepet a legutóbbi "vitasorozat".
Pld az, hogy miért probléma az egyeseknek, hogy ha ez egyik oldalon F-18 és F-15el repülnek a másikon meg csak Mig-21 és Mig-29 netán Su-27el? A valóságban talán nem kerülhetnek szembe ezek a géptípusok a maguk fegyverzetével?
Dinamikus kampány téma mindig előkerül még tálán már a Redhunters időkben is téma volt. Véleményem szerint a DCS pont, hogy egy másfajta megközelítést képvisel a szerkesztet küldetésekkel. Aztán, hogy ki és mit állít össze és akar szimulálni, az adott rep küldetés alatt, az rá van bízva.
Engem sokkal inkább foglalkoztat, hogy a repülőgépek rendszerire, mint radar, elektro optikai (pld OEPS-29), ECM...stb Vagy a rakéták és célzókonténerek, besugárzás jelzők (RWR) modellezése legyen minél valóságosabb.
Nekem mit régi, de már messze nem aktív repszimesnek már nem éri meg új hardverekre költeni a pénzt, így a DCS nekem nem alternatíva, bár sok feltöltött videót megnézek és tetszik a DCS, de az FC2 elfut a régi konfigurációkon is és a havi egy élmény repüléshez az is elég.
Utoljára szerkesztette: k53ta, 2019.02.19. 21:10:03