Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • overG
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez azért van mert ilyen a közösség, leírták, rossz időben voltam bent ahol még az alapokat fektették le. Érdekes amúgy hogy az 5 szabályból 4 rólam szól, meg mindenféle emberke le van védve hogy véletlenül se világítson rá senki hogy ő hibázott nem én, az a lényeg hogy elviszem a balhét azt mennyé a dolgodra. Megnéznék másokat hogy játszanának egymagukba, mindenhonnan kilennének hagyva, és ha fel is mennének valami magyar szerverre akkor éveken át asszisztálj ahhoz hogy állandóan trainingezni kell. Lehet azért nem hemzsegnek magyarok 104 esen mert nullába lőnék őket, nem írok nevet de szoktam eleget látni ezért írtam 2 óra alatt 2 kill azt exit game. Meg akik legjobban okoskodtak azokat egy 2 éve játszó emberke full nullába lőtte hunaf kupán, a nagy oktatók meg vágdosták földhöz a gépet dogfight közben és nem azért haltak mert lelőtték őket hanem mert saját gépüket nem tudják irányítani. Vagy az aki téged legjobban becsmérel felszáll 104 esen automata pilótával se talál haza és 1000 kg kerozinnal vergődik egy bázison mert nem tud tankolni. Vagy ugyan ezek verdesik földhöz a gépüket mert 7000 lábon kapnak egy SAM indítást és 90 fokba belevágja a gépét a földbe. Sokan ezen röhögnek csendben az én hibám hogy anno szóvá tettem és nem tetszett hogy ilyenek oktatnak ki akiktől anno egy szutyok 9000 ft os gamepaddal különbül repültem akik 130 000 Hotassal vergődtek a levegőben még manapság is negyed órán át egy tanker mögött mert 4 év alatt nem tudnak légiuántölteni...