Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • overG
    DCS World csoport csak 1 van, WOT klán ami a baráti közösségtől kezdve az európai szintű klánokig bezárva több mint 300 van. Ha beléptem egybe és nem tetszett nem kellett magyarázkodnom, kerestem olyat ami félprofi és megfelelek az elvárásoknak, mivel már 2 éve csak néha néha játszok, akár ha úgy döntök hogy újra klánok ellen akarok csatázni, kb pár óra alatt felvennének egy félprofiba mert 8 10 es tankom van és hasznára lennék a klánnak. DCS vel már csak 104 esen és Havocon játszok nem tobzódok semmilyen freeflight szerveren, ha műrepülök 10 mp t kitenni egy gépet a kifutóra végtelen üzemanyaggal és orrvérzésig húzhatom.

Tudod ha több kommunikáció lett volna köztünk akkor képben lennél sok dologgal kapcsolatban mert elég baj hogy te se tudsz mindent. És szomorú hogy pár ember dönti el mit lehet és mit nem. Írtam anno akkor tudnék lelépni ha leviszem a kukába a joysticom és törlöm az accom DCS Worldből de erre semmi esély. 1 - 1.5 éve senki sincs nyaggatva streamelhettek játszhattok szervereken senki sincs zaklatva. Annyi történik hogy normálisan beszélni akarok HUNterrel, azért vele mert ő a közösség feje, nem lehet mással. ÉS ha kibékülnénk, ott lehetnék Discordon ellehetne ezt az egész témát engedni mert sztem most is elég uncsi lehet hogy nincs más téma.