Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Capt Baloo
    Troll-on ötletláda: nevezzük már át ezt a fórumot DCS World helyett DCS-vel nem repülő emberek mi szar a dcs-ben kommentjei fórumra :D

https://www.youtube.com/watch?v=l8z9fQBcvqs Itt egy videó, kizárólag in-game felvételekkel, kizárólag multiplayer, egy darab snitt nem lett hozzá felvéve trackből, 0 db időlassítást tartalmaz. És az After effects el se lett indítva, de még csak a premierben se kapott egy kósza kontrasztot se. Natúr mint a túrórudi. 1070Ti, 2560*1440. Szerintem szép a DCS. De minimum szebb mint bármi más, szóval argument is invalid.

Random factort azt hittem legutóbb már tisztáztuk, moose script-el csak azt nem csinálsz meg amit nem akarsz. Persze valakinek szopnia kell vele, nem is keveset, de van. Némelyik küldit már sokadik alkalommal repüljük le úgy, hogy az alap dolgokon kívül semmi sem ugyan az benne.

A MiG-21 modul fm-jét lehet fikázni, első kézből hallottam saját füllel volt 21-es pilcsiktől, hogy azért beszarás jó. Nem olyan mint az igazi, mert nem 30 kilóval kell húzni a botot, hanem egy joystickot csuklózni, de minden más annyira pontos és jó amennyire egy pc játékban csak lehet.

És tök jó amúgy, hogy BMS-ben zajlik egy marha nagy háború körülötted, ami a történéseinek a 80-90%-a gyakorlatilag az eseményhorizontodon kívül esik, biztos fasza egy ilyen hadjáratot végigtolni, de én úgy tudtam ez repülőszimulátor, és nem az Imperium Galaktika 4 :D :P. Nekem bőven elég ha abban az 1-2-3 órában, amíg a missiont repüljük, abban 100-200 nm sugarú körben, ahol repüljük nagyjából úgy néz ki a dolog, mintha háború lenne a környéken, nem érdekel, hogy a leszállásom után fél órával onnan 600 km-re melyik tank lőtte ki a másikat, és ennek milyen következményei lesznek 2 hét múlva, amikor megint lesz időm leülni szimezni. Persze ez szubjektív.
    Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2019.02.16. 21:50:09