Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még mindig nem tiszta ez "VULKAN" kérdés, ha jól értem, ezt már bizonyos fejlesztők használják, viszont a DCS esetében ez még nem elérhető?
ui.: AeroFly FS2 esetében szép eredményt hozott, ha ez az amit korábban emlegetettek...
De ha esetleg veszel egyet, kíváncsian várom a beszámolót majd. :-D
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2018.10.04. 12:33:17
www.pumaszallas.hu
Egyébként tényleg dicsérik, szép hosszú úton mozog, finoman lehet irányítani vele.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Isten nem bottal, hanem VMware.
aerofly fs2 vulkan
Utoljára szerkesztette: gantus68, 2018.10.03. 16:38:04
www.pumaszallas.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Kegetys féle shader DCS-hez, 65 helyett 98 fps az egész jó sebességnövekedésnek tűnik. Ez ugyanaz a srác, aki anno a CloD-ot törte fel, és optimalizálta Luthierék helyett, hogy legalább játszható sebességen elfusson. Úgy látszik a jó szokását megtartotta, a fejlesztők helyett javítja azok hülyeségeit <#alien>#alien>
www.pumaszallas.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Ha a licencet megkapják, akkor talán valamikor lesz belőle vezethető változat is a jövőben.
www.pumaszallas.hu
Egy F-111 vagy ilyen modult talán még lennék olyan hülye, hogy meg is vennék. :)
Ka-50
Ka-50
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.10.02. 14:05:07
www.pumaszallas.hu
A 1080 ti megrendelem, mert az kell. Én személy szerint megtehetném, hogy megveszem majd a 9900 K procit is, de azt hiszem van józan is a világon, ahogy az árat néztem, olyan 250.000-300.000 Ft lesz. Ha az Én esetemet nézem, most megveszem a 1080 ti 280.000 Ft -ért + majd a procit 250.000 Ft - ért ehhez egy jobb minőségű RAM 60.000 Ft -ért ami összesen kitesz kb: 590.000 Ft -ot. A DCS - be azért ennyi nincs... :) Persze nézőpont kérdése kinek mi mennyit ér.
Mégegyszer köszönet!
(Persze a minimum/maximum fps is 60, és van :)))
Ka-50
A stabil 60 FPS akkor stabil, ha a minimum FPS nem esik 60 alá! :) Nagyon meglepne, ha azokkal a beállításokkal (főleg látótáv) amiket hhelikopter linkelt, a 2600K képes lenne kihajtani egy 1080Ti-t. Nyilván mindenkinek a saját döntése, de én biztos nem párosítanák egy 1080Ti-t egy DDR3-s 2600K-l. Kiegyensúlyozottabb teljesítményt kap egy 8600K + DDR4 + 1070 párossal.
A 4K megint más kategória... ott sokkal hamarabb elfogy az 1070 mint a 3770K.
www.smart-bus.hu
A stabil 60 fps az 60 fps és nincs nagyon minimum fps és nem a max fps számít. Ehhez egy régebbi proci is elég, ami 25-40%-on teker, míg a vga akár 90-95%-on. vsync on.
Az biztos, hogy a 8700K-t nem érdemes már megvenni, mert a 9700K / 9900K már forrasztott lesz és a 8 mag már HT nélkül is elég barátian hangzik. HT-l pedig a 16 szál jó darabig kiszolgál. Azt nem tudom neked megmondani, hogy ennyi magnál a HT hozz-e még pluszt...
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: beci43, 2018.10.01. 19:59:31
Ka-50
Ka-50
www.smart-bus.hu
Köszi
Hát én repültem fsx/xplane11-el, de a dcs helijei sokkal nagyobb élményt adnak, főleg ha lőnek rád :)))
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Jó barátaim a Németh testvérek - Nemeth Designs -, akik számtalan magas minőségi helikopter kiegészítőt készítettek már más szimulátorokhoz, beszélgettünk és javasoltam vegyék fel a kapcsolatot az ED - vel annak érdekében, hogy dolgozhassanak nekik is, és ebből persze mi felhasználók is profitálhatnánk, na ez a folyamat 4 hónapja tart. Közel egy hónapja várnak arra, hogy sdk ügyében az ED - től valaki felvegye velük a kapcsolatot. Az ED - nek nincsenek emberei, és kurva lassan halad minden.....
A Vulcan API az egy programozási felület, mint az OpenGL vagy a DirectX , csak nem windowsos, hanem platform független. A mostani megoldásokhoz képest sokkal közvetlenebb hozzáférést biztosít a hardverhez, ezért sokkal jobban lehet optimalizálni, több lehetősége van a programozóknak, hogy mit és hogyan számoljon a GPU. Eddigi tech demóknál főleg ott lehetett borzalmasan nagy fps javulást látni, amikor rengeteg objektumot kellett egy időben mozgatni a képernyőn. Erdőnél pl ez qrva jó lenne.
Hogy ED mikorra programozná le a Vulcan-t a játék alá, az jó kérdés, mennyi tapasztalatuk és tudásuk van egy mostaninál sokkal inkább rendszerszinten programozni a GPU-kat, mikorra lenne ebből egy végleges, működő, bugmentes valami... EDGE-vel elszórakoztak olyan 5-6 évet, pedig ott nem volt API váltás sem. Én nem várnám lélegzetvisszafojtva, hogy ebből hamar lenne itt bármi.
www.pumaszallas.hu
A monitorod natív frissítési frekvenciája 60 Hz, tehát ahhoz, hogy a legfolyamatosabb legyen a kép, fix 60 FPS-t kell megcéloznod. 1080p 60Hz esetén elég egy GTX1080 is, felesleges ennél drágább kártyát venned, inkább frissítsd a géped többi alkatrészét.
Szerintem egy i7 8700K, vagy az érkező 9700K / 9900K egy GTX1080-l párosítva, 32Gb DDR4-s 3200MHz-s memóriával hosszú távra elég lenne, főleg ha nem tervezel VR-t, nagyobb monitort. Ebben a konfigban évekig csak a VGA-t kéne cserélni, ha éppen valamiért kevésnek érzed. Veszel mellé még 500 GB-s SSD-t és elvagy mint Marci hevesen.
Vulkan
www.smart-bus.hu
Mindenkinek köszönöm a türelmét, segítségét!
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu