36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#30504 Jónak tűnik, a szárny vortexeket minden géphez illene megcsinálni, de valóban a tankernél a legfeltűnőbb. Főleg ha a kosár kint van a szárnyvégen :) -
wolfhgb #30503 Ezt nalam mar vagy 2 eve tudja a progi, ha rangatom a joyt, amikor csovaba repulok. :) -
sakkay #30502 Ez nagyon komoly. Végre.. -
#30501 Nagy nehezen meglett. A játékon belül a module managerben megtaláltam a kulcsot.
Röhej az egész amúgy, azt mondták hogy átállnak az email azonosításra a starforce helyett, akkor nem tudom miért kell ezzel szarakodni.
Játék indításnál kéri a serialt az összes modul holott telelpítve vannak.
Na mindegy az a lényeg hogy megoldódott. -
gantus68 #30500 registry-bol kellett volna telepites elott kiirnod a serialt :( Ha beloggolsz ED weblapjara, akkor a modulnal kiirja, ha mar megvan a modul es tarsitottad a loginoddal. Ott megjeleniti a serialt. -
wolfhgb #30499 Mar diskuraltunk telon, azert nem irt ide, megoldodott, de azert koszonom. :)
-
#30498 Srácok mit tudok csinálni ha nem tudom a Mig21 serialját?
Újra raktam a gépet, minden működik csak a Mig nem.
Itt vettem a fórumon pár éve vkitől, és nem tudom hová írtam fel a kulcsot. Persze a saját fiókomban sincs az ED-nél mert nem ott vettem. A privát üzenet sincs meg már itt az sg-n amiben megkaptam a kulcsot. -
beci43 #30497 Solt kolléga a környéken sincs, egyébként bal ctrl+scrlk. -
wolfhgb #30496 Hat, tobb tucat teszt utan, a konkluziom a kovetkezo. A konfig ua. mint Soltnal, a baallitasait szinten atvettem. A teszt szinten konstans 300mp es. Nalam szemely szerint tobb az fps ht el, mint nelkule. A max kb megeggyezik, a min fps viszont 8-10 fps t mutat a ht javara, ugyhogy en bizony hagyom bekapcsolva. Legujabb nv driver, legujabb dcs 2.5 frissites mellett, proci 5ghz en, kari afterburnel huzva. -
wolfhgb #30495 Jobban mondva a meretes megy, az eredmeny erdekelne -
wolfhgb #30494 Solt kollegahoz egy kerdes! Hogy lehet az fpst meretni a dcs ben es hol lehet az eredmenyt megtekinteni? Tudom, h egyszer mar mondtad, de az mar regen volt, kiment a burambol. :) -
#30493 Hát ja tudom én is hogy edénél semmi sem biztos, csak nem hinném hogy olyan nagy meló lenne összedobni a fasza minyó után a 24-est.
Főleg hogy évek óta dolgoznak rajta.
3d modellt, fülkét összedobja egy jókezű modellező egy délután, minyó repmodellt ráhúzzák, néhány csúszkán állítanak, alrendszerek megegyeznek kb.
Egy hét alatt összeraknám :D
Jó csak viccelek na nem kell komolyan venni.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.01.30. 08:34:40 -
#30492 Egy rakás modul évekig volt beta vagy most is az. Egy befejezett Mi-24 modul kb. akkora sci-fi, mint magyar holdraszállás pizsamában. -
#30491 Erre azért ne vegyél mérget.. -
#30490 Csak a Mi 24 jöjjön idén, remélem befejezik. -
#30489 Ne sorold ide az összes fejlesztést, a Super Tucano Razbamos modul lenne, magukra írták, hogy egyenlőre ami van, az elég meló nekik. -
#30488 mi24, f16, vulkanAPI, 2 uj terulet,FW190,RATA,ATC rádiózás csak, hogy az ismertebbeket emlitsem, meg még mennyi minden van amit nem tudunk mi megy a háttérbe. -
#30487 -
#30486 ez elég vicces, hogy ezt mondják és a következő évekre meg vagy 10 párhuzamos nem kis melót felsoroltak.
-
#30485 Ja, akkor csak a "nem csináljuk meg" maradt meg bennem :D :D A Super tényleg jó lenne, de szerintem 3-4 év a minimum. Vagy több... -
#30484 Köszi.
Topik végén írják, hogy a Tucano-t nem fogják megcsinálni, az A-29B SuperTucano-t viszont igen, csak egyenlőre más a prioritás (nem akarnak egy idben dolgozni 4-5 modellen párhuzamosan). Az jó hír, hogy nem kaszálták el, de az nem, hogy belátható időn belül nem lesz belőle semmi... -
#30483 ITT van róla totyik, de nekem úgy rémlik, hogy egy szavazást követően törölték a projectet. Persze lehet, hogy tévedek... -
#30482 Hát, ha jól emléxxem, akkor azon ment a vigyorgás, hogy csavaros gép.. nem most volt, szóval nem emléxxem pontosan, de valami ilyesmi volt. -
#30481 Tiltakozott? Mire? Miért? -
#30480 És volt is róla szó, aztán letettek róla, mert a sok nép tiltakozott ellene a fórumon... -
sakkay #30479 -
#30478 ww2 gépek közt még elfér -
sakkay #30477 Értelem???? DCS-ről van szó Tom. Vagy félreértettél valamit
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.01.29. 19:02:47 -
#30476 Egy Super Tucano-t azonnal megvennék, ennek nemtom mennyi értelme van DCS-ben... -
#30475 -
sakkay #30474 Bakker érkezik egy COIN gép!!
OV-10A -
#30473 Na ja, ebben van ráció. -
#30472 Sanszosan azért, mert így baromi korai lenne a megjelenés, azzal, hogy feb 1 péntek mindenkinek majd 1,5 héttel kéne korábban anyagot leadni, nyomdának dolgozni. Az, hogy a szoksásnál 1 nappal később jelenik meg, az meg whatever. -
#30471 köszi!
Bár nem tudom miért volt téves, évek óta a hónap utolsó péntekén jelent meg ami a lapban is jelzett időben volt. Na de mindegy, a lényeg hogy a héten megjelenik.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.01.29. 10:23:08 -
#30470 Téves volt a közölt megjelenési idő. A héten kapható lesz -
#30469 Én azóta elfelejtettem megvenni. Ma veszem meg. Jelzek, ha nem kapható. De meg tudom kérdezni Kővárit. -
#30468 Aranysasról nem tudtok valamit miért nem kapható? Múlt héten meg kellett volna jelennie. -
Colos1357 #30467 Szerintem itt az emberek keverik a multithreading -ot a multicore supporttal. Pedig a kettő baromira nem ugyanaz. A multithreading azt jelenti, hogy a játék több szálat futtat, pl. az FSX esetében, main thread + render + időjárás + forgalom, a DCS esetében hang + minden más. De ennek semmi köze ahhoz, hogy hány magot használ ki, mert a Win ütemezője simán el tudja osztani a magok között a terhelést úgy, hogy egy "thread" -ot is el tud osztani akár 4 magra is. Tehát mehet 2-2 magon a két thread. És itt jön képbe ED, mert ezt a programnak is támogatni a kell, hogy megengedje a WIN -nek ezt az elosztást. FSX-nél pl. tipikus hiba volt (van?), hogy a main thread eléri a 100% -ot, és CPU limitbe futsz úgy, hogy a 3-4-es mag csak 15%-on malmozik. Viszont egy trükkel rá lehet venni, hogy kierőszakolja a szétosztást, aminek segítségével anno +15..20 FPS -t (!!!) lehetett nyerni.
Röviden a különbség, egy videokonvertálón és egy 4 magos CPU-n keresztül bemutatva úgy, hogy 4 db fájlt konvertálsz egyszerre. Én ugyan is úgy értettem meg, hogy láttam ezt a különbséget:
Multi core support: egyszerre csak 1 fájlt konvertál, 4 magra szétosztva.
Multithreading: egyszerre 4 db fájlt konvertál, külön az 1-2-3-4 magokon. És ha az egyik végez, akkor az a mag idle állapotra esik vissza.
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2019.01.29. 06:53:22 -
gantus68 #30466 Ezt találtam: Link
Saját tapasztalat, hogy amd 'one core per cu' vagy intel 'Hyper-threading off' bios beállítással magasabb fps-t kapok. :(
Utoljára szerkesztette: gantus68, 2019.01.28. 21:30:30 -
Solt #30465 6 fizikai mag 100%-n pörgött nem egyszer amikor a tesztet csináltam... :) Linkeltem már itt korábban képeket erről...