Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Az meg csak mellékes szál amit már sokszor emlitettem, hogy itt a F-16os modulnál is a második ütemre marad a prec fegyverek integrálása.
Én úgy gondolnám ha kello előregondolkodással és modulárisan lenne fejlesztve a DCS akkor a Hornetbe már megalkotott, Maveric HARM és egyébb dolgok a Falconba mr csak copy paste kéne hogy legyen némi után állításokkal, de ugyan igy a többi olyan géphez is ami ezeket a fegyvereket tudja használni.Mert ha minden egyes gépnél újra kell az elejéről csinálni mindent az ugy nagyon sok idő.
Egy másik dolog ami ebból a videobol eszembe jutott, hogy eddig a nem fly-by-wire gépeket is ugyan olyan egyszerű volt repülni mint az azt használókat, nem jött át ,hogy mennyire kell gépészkedni a géppel, A tomcatnél itt legalább lehet látni, hogy hiába húzod koppra a botot nem akar úgy fordulni ahogy várnd, söt van amikor pont az ellenkezőjét csinálja amire eagálnod kell.
A mig-21, viggen és a mig-15 f-5 és sztem a mig-19 es moduloknál sem láttam , hogy érződne az a fajta géppel való gépészkedés ami egy első második generácios tipusrol hallott eddig az ember.
A tomcatnél viszont ahogy látom a rudder nem csak dísznek kell majd.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2019.02.16. 12:35:42