Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Sejtettem a választ
Nézd, akit a BMS grafikája eddig sem térített el a játéktól, azt a DCS F-16 sem fogja, mert a BMS nem csak egy kabin modul, az egy komplex rendszer, aminek egyes elemeit tudja a DCS jelenleg, de így, kombináltan együtt, nem.
Azért kérdeztem egyébként, hogy mennyit repültél vele, mert aki nem ásta bele magát legalább egyszer a hadjáratba, az nem is érti igazán, hogy miről szól a BMS. Mindkettőben lehet nagyon jól kidolgozott kabin, nagyon fasza flight modell, rengeteg fegyver és földi egység, de amit a DCS a mai napig nem tud szimulálni, az a hadjárat. Ami speciel pont nem tőled függ, amikor 11000 (tizenegy-ezer) földi egység, és 800 repülőt számol egy alap Korea térképen, ott akárhány gépes package is csak mellékszerepet kap. Kis fogaskerék a nagy gépezetben.
Falconban van egy olyan fícsör, hogy JSTAR videón visszanézhetőek az addigi történések, hogy ha csak beesel a hadjáratba, akkor is lásd a dinamikáját, hol mi történik épp, hol vannak a támadások vagy védekezések súlypontjai. Ez a rövid kis video pl a KTO hadjárat első 17 napját mutatja zanzásítva, amit ha elég mazohista valaki, valós időben is végig lehet repülni, akár megszakítás nélkül (a feladat végén menübe kell lépni, és onnan kell indítani a következőt, de közben a hadjárat tovább halad, a 2D térképen követni is lehet, a flight utáni menübe lépéstől függetlenül a hadjárat megszakítás nélkül megy). Az AI egy komplex, komplett háborút vezényel le, akár külső beavatkozás nélkül (a háttérben lévő rút VGA térkép minden egyes ikonjának a hadjáratban stratégiai vagy harcászati jelentősége van) úgy, hogy több mint tíz szempont szerint tervezi a bevetések jellegét is! Ez is qrvára más, mint a DCS, hogy elindulsz egy feladatra, és veled egy időben szó szerint 40-50 másik küldetés is zajlik épp, védekezés, támadás, mindkét oldalról. Mindezt több autentikus térképen, hasonló kidolgozás mellett. Korea, Balkán, Sínai fsz, Görög szk, Észak Németo, hogy csak a legjobbakat mondjam.
Ha valaki ezt a részét nem ismeri, az tényleg nem is értheti, hogy hogyan lehet az, hogy ilyen grafikájú DCS mellett még mindig BMS-el szórakoznak egyesek
Nem értem Molni miért lenne viszonyítási alap bármihez (ne értsd félre Molni, csak a szitut nem értem), én rendszeresen repkedek BMS-el, offline és online is, és én is ugyanezt mondom. A DCS qrva jó, amikor szerkesztett küldetést akarsz csinálni, mert rohadt változatos tud lenni, és nagyon jól testre szabható. Az, hogy külsős hangfájlból JTAC rádiózást tesznek be, az pl szenzációs. De BMS után ugyanúgy sterilnek, megrendezettnek, egyszerűnek tűnik az egész. Single player hadjáratot elrontod, meghalsz, akkor kilépsz, ÚJRAINDÍTOD a küldetést, és minden egyes történés ugyanakkor, ugyanúgy játszódik le. Oké, lehetnek riggerek, ami random tudnak előhozni dolgokat, de alapvetően ugyanazt repülöd le akárhányszor missiont repülsz. Online amit dinamikusnak mondanak küldetéseket, az is ebből áll, trigger zónákból, és jobb esetben randomizált eventekből, amiket behív a küldetés. Szektorokat foglalhatsz el és a front is vándorolhat, de ami BMS-ben van, ahhoz képest ég és föld a különbség, még mindig. Ha hinni lehet Wagsnak, már dolgoznak a dinamikus hadjáraton ők is, de arról még nem sokat hallani, koncepció szintjén sem, hogy mire számítsunk. Ha BMS-hez hasonlót tudnak csinálni, és lesz olyan PC amit futni is tud, akkor el lehet komolyan gondolkozni azon, amit írtál, ha nem, akkor ugyanúgy egymás mellett marad a DCS és a BMS ikonja a tálcán mint eddig.