Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • molnibalage83
    Akkor elmagyarázom huszadjára is.

harcászati szint = taktikai angolul. Ez kéne modelleznie minden HC szimnek.

A din. hadjárat és a minden más téren levő hiányossága ellenére a din. hadjáratban a tetteknek van hosszútávú következménye és úgy van random taktikai környezet (stratégiai nincs, mert a hadjárat egységeinek kezdőpontja sajnos fix) hogy neked annyi a dolgod, hogy a hadjárat indítás gombra böksz.

A DCS-s egy félkomplex misszió összerakása napos lépték és meglepetésfaktor 0. Igaz, hogy a DCS World megjelenése után 2 évvel próbálkoztam, de annyira fostos volt az egész, hogy egy olyan kurva egyszerű dolgot nem lehetett vele megcsinálni, hogy arra menjen a földi egység amerre akarom és az AH-64 helik támadjanak... Ezek után komplexebb dolgokat meg sem próbáltam megcsinálni...

Hadd ne kelljen már mágusnak lenni, hogy élvezhető missiont összerakj. A bibi az, hogy abban hol lesz meglepetés faktor?
    Mikor lesz az már, hogy a kedves ED legalább mini hadjárat templateket kiad...? Hm..:? Elhiszem, hogy nekik kurva kényelmes ez, csak számomra értékelhetetlen.

A modellezés kapcsán meg szerntem ne az a szim kezdjen vetíteni, ahol AIM-9-cel sok Mach-hez közeledő SAM és AAM lőhető le szemből, mert még elröhögöm magam...

Hol vártam el, hogy pilótafülkéből vezényeljél le hadjáratot? Sehol. Valamit nagyon félreértették.
    BTW a pilóták részben maguk tervezik bevetéseik, a célokat adják meg nekik és az eszközöket.

Nekem a Falcon vonal is kb. 9 éve elveszett, mert minden változatban találok olyat, ami gamebraking bug vagy feaure. A 4.34-ben vagy annak U1-e után talán nem lesz ilyen. Perpill az AI IR AAM használata ilyen.

A különbség az, hogy a Falcont tudtam olyanná moddolni, hogy megfeleljen jobban egy adott korszaknak. A DCS-sel ezt nem tudom és jelen állás szerint majd egyszer lesz hozzá dyn hadj. Akkor erősen megfontolom, hogy mivel repüljek majd.

Perpillanat mindkettővel értelmetlen.