Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Ludowik
    Nos én sorkatonakén II. lövész dandárnál kiképző őrmesteri rangig vittem. Btr-80/A sofőrként kezdtem A Kiskunági kiképző térség egyik kiképzőterepén. . Szóval egy speciális lövészeti kiképzésén kipróbálhattam néhány dolgot dragunov puska rpg7 14.5/114 es nehéz géppuska na meg a 30 -as löveg a toronyban . Hiszen kfor kiképzésen felder kiképzésen is átesve elég specek lettünk a nyelvtudásunk meg vitt minket előre. Aztán a 2000 tiszai árvíznél is ott voltam. Jó élmények is voltak meg rosszak is de azok is megszépültek. Három évig aztán tönkre vágták a sereget. Minket tartalékos állományba helyeztek 30 fős szakaszból még huszonöten megvagyunk öten sajna már nem élnek. Én még emlékszem mindenre. Nekünk nem volt szimulátoros kiképzésünk,de éles az volt rendesen.