36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#30183 Új DCS modul, két hét múlva jön...
-
#30182 -
sakkay #30181 A nem légi projekt, új térkép?? Vagy a dinamikus kampány? Jövő héten kiderül.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.01.04. 17:01:33 -
sakkay #30180 Igen. A 2.5 nem volt kummantás. Kibaxott szép lett és jobban fut-vagy ugyanúgy mint az 1.5. Annyira jól néz ki, meg olyan modellezések vannak benne ami semmilyen más szimulációban nincs. A helikoptereknél van vortex, visszabax a turbulencia a földről stb..nagyon jó vele repülni, a több tucat idegesítő szarsággal együtt! -
sakkay #30179 Na itt vannak a 19-es tervek. Tisztul a kép.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!DCS World Newsletter - 4 January 2019
Happy New Year!
From all of us at Eagle Dynamics, we want to wish you a happy new year and every success and happiness for 2019! We look forward to sharing it with you, and we have many exciting projects during 2019! What follows is a listing of aircraft projects that we and our valued-partners will be working on in 2019. We do not expect for all these projects to be released in 2019, but this is where our focus will be this year.
In next week’s newsletter we’ll talk about the non-aircraft projects that we’ll be working on during 2019.
DCS: MiG-19P by RAZBAM Simulations
The DCS: MiG-19P by RAZBAM will be coming later this month! This early, Russian supersonic fighter further completes the line of MiG fighters in DCS World. MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, and MiG-29. Named “Farmer” by NATO, the MiG-19 was the first production, Russian fighter capable of supersonic flight and comparable with American “Century Series” fighters like the F-100, F-105, F-106 and others.
The MiG-19 is a great addition to the stable of 1950s fighters, with more to come.
DCS: F-14 by Heatblur Simulations
Before the end of winter will see the release of the eagerly-awaited Tomcat! Brought to you by the same team the developed the extraordinary AJS-37 Viggen, the Tomcat will set new benchmarks in PC flight simulations. Following the initial release with the F-14B, the Heatblur team will follow that up with the F-14A version and a free USS Forrestal-class aircraft carrier!
Featuring front-seat and back-seat play for single and multiplayer, the Tomcat is a dominate fighter with the capability to also devastate ground targets.
Sharing the deck with Hornet’s DCS, World naval combat operations will take off in 2019.
DCS: F-16C Viper
Our next marquee title from the Eagle Dynamics studio will be the famous F-16C multi-role fighter! An aircraft we’ve long wanted to simulate, we are excited to bring this legendary aircraft to the skies of DCS World. The F-16C is already well into development alongside the F/A-18C, and both aircraft share significant technology that will benefit both.
Specifically, we will be offering the F-16CJ Block 50 variant that includes the HARM anti-radar missile and HARM Target System (HTS) pod, laser- and GPS-guided munitions, advanced air-to-air systems like the Joint Helmet Mounted Cueing System (JHMCS) and AIM-9X and AIM-120 air-to-air missiles, data link systems, Sniper targeting pod, AN/APG-68 radar, and other systems.
DCS: Mi-24P Hind
We have certainly not forgotten about all the rotor-heads! Work continues the deadly Mi-24P HIND. Using many of the same systems as the Mi-8MTV2, this project is well underway and will be a great addition to the stable of DCS World helicopters.
With the advancements in our terrain technology and the ability to create much more detailed low-altitude environments, the HIND will be a joy to fly. Combining both gunship and troop-carry abilities, the Mi-24P will certainly result in outstanding missions and campaigns.
Being a two-seat aircraft, the HIND will be a particularly interesting aircraft to fly with a friend online.
DCS: P-47D Thunderbolt, DCS: de Havilland Mosquito FB Mk.VI, and DCS: Fw 190 A-8 Shrike
These three of these aircraft are well underway and we plan to release or more in 2019. With the addition of the new damage model, dynamic campaign, new World War II maps, and more units added to the World War II Assets Pack like the Ju-88, Bf 109G, C-47, A-20G, and others, DCS World War II will continue to grow and bring great new gameplay!
Other Aircraft
Other new aircraft in development for 2019 are the DCS: JF-17 by Deka Ironworks and the DCS: I-16 by OctopusG.
DCS: F/A-18C Hornet
Although not a new aircraft for 2019, the Hornet will certainly be a huge focus for us with the addition of the AGM-88 HARM, ATFLIR targeting pod, datalink and IFF systems, GPS- and INS-guided weapons, standoff weapons like Harpoon, SLAM, SLAM-ER, and Walleye, as well as continued work on the flight dynamics, navigation system, air-to-surface radar, Track While Scan and other air-to-air radar modes and sub-modes, and defensive systems.
The Hornet has been and will continue to be a massive and complex project.
Updating the Hangar, A-10C and Ka-50
Although we have a large set of new aircraft being worked on, it by no means that the older aircraft have been forgotten. Quite the contrary. Just like the recent update to the P-51D, Bf 109 K-4, Fw 190 D-9, and Spitfire LF Mk.IX, we will continue to update older products as their technology lags behind our current capabilities. The two biggest such projects being worked on for 2019 are overhauls of the cockpits and external models of the DCS: A-10C Warthog and DCS: -
#30178 Hisztek még a tündérmesékben? 10 év kummantás után? -
sakkay #30177 Amit írtál a végén, én is abban hiszek. A sok logikátlanság között ez az egyetlen logikus (magyarázat) dolog. Amúgy jön a hind után a Cobra-majd egyszer. -
#30176 Nem csak a Rata ami kilóg a sorból. A JF-17 es is szinte prototípusnak számít és nincs olyan helyszín amin most összetalálkozna a meglévő típusokkal. DE legalább a korszak fejeltség beletartozik a F18-as F-15 és hasonló felhozatalba.
Ugyan ilyen érdekes a mig19-es is, hol és milyen térkép lenne hozzá jó?
Ha már felsorolták a sorba a mig29est akkor megint csak jó lenne ha ugyan azt a szintet hozná az is mint a többi (klikkelhető kabin, normális fegyverkezeléssel) A 29A-t legalább , nem hinném, hogy abban bármi olyan technológia lenne amit nem lehetne felhasználni lévén, hogy a 21esben is ott van pár olyan dolog ami a 29be is áttettek.
Egy keleti multirole gép klikkelhető fülkével nagyon kéne már. Ugyan igy a HIND és a KAMOV mellé egy nyugati ellenpár is.
Egyébként, ha talán van egy kis logika és előrelátás a fejlesztésben akkor miután elkészülnek a radar, IFF , datalink meg egyéb modulok fejlesztésével, onnantól elvileg már csak a 3d-s modelleket kell megcsinálni és hozzáigazítani a meglévő modulokat egy új típushoz, ami meggyorsíthatja a kiadásokat. -
#30175 Nyugaton, akarom mondani ED-nél a helyzet változatlan. A dinamikus izé körül meg nagy csend. Engem kb. az érdekelne, semmi más. -
#30174 A Rata úgy kell, mint egy falat kenyér... Komolyan mondom. :D :D -
#30173 Á, látom ED-nél nagyon dolgoznak rajta, hogy a WW2 gépek is ugyanazt a törődést kapják mint a csövesek 2019-ben jön a Rata, amihez nincs térkép, nincsenek földi vagy tengeri ellenfelek sem, de még csak a korszakból sincs másik gép. Jó lesz ez, már féltem, hogy itt valami tematikus filozófia szerint nagyon lekorlátozzák a mozgásterüket, hogy milyen modul készülhet. Már csak egy Távol-Keleti típus kellene (Corsairt mintha valaki már csinálna), lehetőleg az is hasonlóan kidolgozott környezettel, és akkor minden sínen lesz
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.01.04. 12:03:04 -
sakkay #30172 csak nem... -
#30171 Én azért erre a 19-re nem vennék mérget Barátom! Fasza a hornyet, de bőven van mit kalapálni rajta. Ha meg kitalálnak megint valami szar modult a Jak mellé... -
sakkay #30170 Akkor arra jó-milyen gépek vannak? JA látom. Gyakorolni jó.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.01.03. 17:54:31 -
Roodie76 #30169 Azt néztem, hogy sok Red Flag kampány van, amihez kell a térkép, egyedül emiatt merült fel - ezek minőségét persze nem ismerem. És offline játszom, harmatos fülű kezdő vagyok még, utolsó repülős élményem a C-64-es F-14 Tomcat volt :-) -
sakkay #30168 Inkább Perzsia. De ha van rá keret, mehet nevada is, mert amúgy szép, meg a legkevesebb a gépigénye. Las vegas meg király-de kb ennyi. Multiban senki nem repüli. -
sakkay #30167 Az meglehet. Szerintem 19-ben befejezik 90%-ra, a maradékkal meg a végtelenségig lehet muttyogni. -
Roodie76 #30166 Téli vásáron megvettem a szívem régi vágyait, a Mirage és Harrier modulokat. Viszont maradt kis keret, és nézegettem ezt a Nevada Training mapet... érdemes azzal foglalkozni, vagy lehúzás, és vegyek valami értelmes modult inkább helyette? Bevallom, egyedül azért merült fel, mert a Harrierhez van egy azon játszódó custom campaign. -
#30165 Nem tudom, hogy szoftveresen azok mit tudnak, a cikket amit linkeltél, abban az van, hogy 2012 és 2016 közötti átalakítás után tudják ezt. Nem tudom ez mennyire releváns a DCS-ben most lévő géphez.
@Colos. Az ATFLIR-t igen, a Liteninget viszont én még nem láttam beömlő oldalára téve 18-ason, amennyire emlékszem csak törzs alatt volt. Ritka cucc, nagyon kevesen használnak Liteninget 18-ason. -
Colos1357 #30164 A Horneten a beömlők oldalán is van 1-1 fegyverfelfüggesztési pont, arra megy az ATFLIR. Az F-16 -nál csináltak külön felfüggesztési pontot a TGP-nek. -
#30163 Öööö, akkor mihez van a sok száz JASSM...? A hh öröksége már elmúlt. A finn Horneteknek bizony már lesz/van AG képessége. Más idők szele fúj már.
Hír
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.01.03. 08:33:45 -
#30162 Én is azt érzem inkább a problémának, amit Leon ír. Az, hogy kap valamit a 18-as, az nem baj, ez is jobb mint a semmi. Inkább az a gond, hogy annyira nem haladnak az ATFLIR-el, hogy most inkább időt, pénzt és munkaórát áldoznak arra, hogy betegyék az Litening-et, ami A-10-hez már úgyis kész öt éve. Azt nem tudom, hogy ezt csak függesztmény helyére lehet majd tenni, törzs alá pl, vagy odateszik a beömlő oldalára, mintha ATFLIR lenne? -
attila46 #30161 Köszönöm szépen.....Sikerült!!
-
#30160 Na igen... Az a probléma ezzel az egésszel, hogy a fejlesztés vagy fejlesztgetés ütemét figyelve lesz még legalább 2 év, mire úgy-ahogy elkészül a 18-as.. :/ -
sakkay #30159 Persze, csak azt mondom kurvára kell már valami tgp, és ha nincs kész a rendes', ez még mindig a legjobb ami helyette lehet. -
#30158 Okkkéééé, nem "irreális", de a Finn 18-asokban nincs AG képesség ezért azok sima F-18-asok, nem F/A-18-asok. Hogy ők mihez és hogy használják a Liteninget, az nálatok AG missionokban kb mindegy. De ez amúgy is egy placeholder, csak amíg jön az ATFLIR. ED sem mondja másnak. -
sakkay #30157 Na utána néztem, a finnek pl ezt AN/AAQ-28 Litening használják. Ez azt hiszem az amit az A-10 is. Szóval nem irreális. Azt tudom, hogy az amik ATFLIR-t. -
#30156 Litening és ATFLIR egy korosztály. A Litening elvileg bármire rátehető, nem típus specifikus a dolog, de a Hornetek és a Super Hornetek is ATFLIR-t használnak. Mindkettő jobb mint a régi LANTIRN Podok, de AFTFLIR-nek pl jobb a falbontása, meg fícsörökben más. -
sakkay #30155 Elvileg volt, hogy ilyet raktak rá ideiglenesen igazából is nem?! -
sakkay #30154 Nem olvastam! Köszi, én ennek jelenleg örülök, mert kurvára kell rá valami. Jobb lesz mint a maverick "kereső" -
#30153 Sakkay, olvastad? Jön TGP a Hornetre... az A-10C Litening podját rakják rá ATFLIR helyett... "ideiglenesen". Akkor ez sem két hét lesz...
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.01.02. 19:34:14 -
sakkay #30152 Én is így olvastam. -
Wampapa #30151 Ok, én ritkán indulok úgy.
(Mert nem megy, csak A10-el, annál is listáról)
Gondoltam, ha nem találja az orrfutó gombját a settingsben, akkor nem egyből hidegen kezd a kolléga. -
Wampapa #30150 Ez érdekes, akkor egyelőre jegelem a Mirage-t.
A-10 nél csak én érzem úgy, hogy a TGP sokszor elveszti a célt ?
Az rendben van, hogy a régi, nem DCS World-ös A10-C hez képest (én az 1.6 os javitással használtam, mert úgy vettem észre, felette, éjszaka, Maverick inditásnál sokszor crashelt ) realisztikusabbá tették, fordulóknál, hirtelen manővereknél elveszti,járműnél mozgásban is, de nekem mostanában(a legutóbbi javitás óta) egyenes rárepülésnél (kb 30 fok, 300 csomó alatt) is néha arrébbmászik a diamond, nem mozgó célpont. Az előbb is szétgépágyúztam a sivatagot.*
A másik, hogy sokszor gyakorolok statikusnak kitett páncélosra, úgy emlékszem régen annak nem volt hőképe, de most van.
Ez nem fura ?
*A Harriernél meg überstabil, ott mondjuk a Maverickel vannak gondjaim, még tanulnom kell. -
Lysandus #30149 Valószínűleg azért néz ki úgy egy 30-as találat DCS-ben, mintha egy bazi nagy sörétes "Rumcájsz-puskával" durrogtatna az ember K4-ből. Bár az inkább grafikai dolog, mint hitbox. -
#30148 Su27-33: Cold start esetén a LAlt+Q-val aktiválni kell az orrfutó kormányzást. -
#30147 Én elfogult vagyok CloD-al erre nem mondok semmit -
#30146 Nem volt szabad fékezni, hagyni kellett kifutni amíg lehet és csak akkor fékezni ha muszáj. -
sakkay #30145 Persze. Próbáltam kioldva is, de úgy is szar. Nem nehéz fékkel, csak ilyet én soha nem olvastam. -
#30144 Farokfutó rögzítést bekapcsolod? Kis kar bal oldat a kabin keret alatt.