Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Nem mondtam, hogy bármelyik ex pilóta le lenne kenyerezve. Alapvetően mindegyiknek ex pilótának tetszik, valszeg nagyon durva hibák nincsenek benne. De mi alapján mondjon mást? Te is tudod, hogy "érzésre" a berepülő pilóták sem mondják meg a tutit, ahhoz mérni kellene. Ezért aggatják tele műszerekkel a valódi gépeket, és ezért lenne fontos tudni, hogy mi alapján csinálják a PC-s FM-et. PC monitor előtt ilyet pláne nem tudsz, még VR sisakban is nagy a különbség valódi géphez képest. Azt sem tudhatod, hogy mennyire veszi egyáltalán komolyan a "tesztet". Volt nemrég amikor két ex F-18 pilóta Mover és Lemoine tesztelte a DCS-t, neked abból az jött le, mintha az valami komoly teszt lett volna? Lemoine bombát is leoldotta inkább és géppuskázott a lőtéren, mert nem sikerült bombavetést beállítania. VR sisakban repülésre azt mondta olyan mintha oxigénhiányosan repülne, mert nem tud elolvasni semmit a kabinban. Elökörködtek, tetszett nekik (főleg a grafika), de ennek semmi köze ahhoz, amiről én írtam.
    De én még emlékszem arra is amikor A.E.W. néven az egyik ex Hornet pilóta kezdett fel és leszállásos videókat posztolni, ő próbálta komolyra venni a dolgot, ott qrta el, hogy csinált egy olyan videót is, amiben kicsit belement, hogy mi nem tetszik neki az FM-en. Olyan shitstormot kapott a nyakába, hogy utána kellett csinálnia egy olyan videót is, amiben magyarázkodik, hogy nem kötözködésből csinálta. Még azt is kikezdték, hogy egyáltalán Hornet pilóta volt-e IRL mert egy HUD szimbólumra rosszul emlékezett, hogy az mi. Szemét dolog ez, 4-5 video után nem is csinált többet.